Hop til indhold
Guest RasmusL

New in KBH. - Chloe Baby

Recommended Posts

Guest RasmusL

Hej EG :-) 

En anmeldelse fra dagens besøg. 

Sidste weekend havde jeg aftalt en tid med en flot pige, på en af klinikerne. men hun meldte sig desværre syg, det er jo hvad der sker. 

Da den anden pige som var på vagt i stedet, desværre ikke passede på det jeg søgte, så Surfede så lidt rundt og fandt kristyn fra Ungarn som var tæt på min distination. Og var omtalt meget positivt herinde :-) 

Desværre havde hun først tid 2 timer senere, så måtte kører hjem med uforrettet sag :-( 

Idag havde jeg så stadig lyst til lidt sjov, så tjekkede alle de københavnske kliniker, for at se om nogle af de mange dejlige piger jeg har på min "Need to meet" liste var på iaften. 

Det var ingen af dem desværre. Men imellem tiden er der så kommet en ny pige på samme annonce/ nummer og adr som kristyn. Så tænkte at når kristyn var godkendt som ægte herinde, så måtte hende den nye nok også være Real 

Så måtte en tur forbi Chloe

https://escortguide.dk/P/new-in-kbh-chloe-baby-100-real-picts-wait-you-in-amager-31885.html

Det er pigen på billederne med rødt og nogle med sort undertøj. Også model billederne af hende med alle tatoveringerne er af hende.


Jeg sendte en SMS og fik hurtigt svar igen, og havde så en aftale med hende 1 time senere. 

Kommer til Amager og bliver lukket ind og kommer op i lejligheden. 
lejligheden var pæn, stort værelse med knager til overtøj. en stol, en seng og lidt møbler

Bliver overrasket, jeg synes hun er langt pænere i virkeligheden end på billederne. Flotte tatoveringer, godt med farver og en dejlig brun kulør. Starten af 20'erne og den dejligste ung pige krop. 

Pæne bryster, hjulpet på vej men bløde, Stram lille røv og så bare møg lækker, pæn fisse, også havde hun piercing i kliten.

Hun spurgte om jeg skulle have ekstra ydelser, ellers tak bare 30 min :-) 

Hun tilbyder kys. Jeg Kan godt lider at kysse, enormt frækt og det tænder mig. Men det er en ydelse som skal komme af lyst og ikke købes. Kemien skal være der og det skal ske både før og eller når sexen bliver fræk og hed, og går op i en højere enhed ;) 

Tog et hurtigt bad, vinduerne er ikke materet, så lidt nabo kan lurer med ( heldige sataner ;) ) 

kom ind på værelset igen, 
Vi lå lidt på sengen og snakkede lidt. Hvor hun var fra (Ungarn) og at det var hendes første gang i Danmark, hun plejer at være i Finland når ikke hun er hjemme. 

Efter lidt pilleri gik hun igang med at sutte. Meget meget blødt, men stadig dejligt, dog kun 2 min, så fik hun hurtigt pakket ham inde og skyndte sig at smøre ham med glide creme og smøre sig selv med glide creme også. 

Så et par forskellige stillinger afsluttende med hende på ryggen, helt ude på senge hjørnet og mig stående og tage hende. 

Hun var ret fraværende og virkede ikke helt som om at hun havde den helt store lyst. 

Men hendes frække udseende og den unge pige krop hun har. Så håber jeg at kunne ligge en tur mere forbi hende, trods en semi oplevelse omkring selve sexen :) 

Samlet set en god oplevelse, hvis man som jeg, lige så meget nyder den visuelle del af det at være sammen med en flot ung pige. Og ikke søger GFE 

En knald God weekend til jer alle ;) 

\Rasmus

Redigeret af RasmusL

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er sjovt. Jeg har også været der i dag. 

Jeg har fulgt med herinde i lang tid, men jeg har aldrig oprettet en bruger.

Hun gjorde det rigtig godt, så godt, at jeg halvvejs pludselig udbrød, at hun skulle have 100 kroner ekstra, Hun sagde, at hun hellere ville have, at jeg lavede en anmeldelse, så nu har jeg vovet mig ind og skrevet det her, (selvom det nok et eller andet sted var et spørgsmål om tid, før det alligevel ville ske)

Som der står i det første indlæg, så er det en fin og ren lejlighed med et stort badeværelse. Hun er virkelig en flot pige med en god røv og nogle flotte tats. Sili-bryster, men meget bløde.

Jeg fik lov til at smøre hende ind og pille og rage, virkelig længe, og hun gjorde alt, jeg bad om i de 45 minutter, vi var sammen.

Generelt er de ungarnske piger meget servicemindede, og sådan er det også her. Jeg vil altid have så mange timer som muligt, når jeg står på værelset med højt flag og skal bestille, men når kanon er skudt af første gang, er det sjældent, at jeg gider at blive og vente til at den kan igen.

No offense, men hvad skal man dog tale med dem om? Det er vildt akavet. Hver eneste gang siger jeg til mig selv, nu bliver du hængende i to timer og virkelig nyder hende, men det lykkedes aldrig at blive.

Den længste tur var med Kingi. (35 min blev det til - havde betalt for 60) Nogle gange har jeg betalt for to timer og gået efter det første blow. (Rekorden er fem min med en slovensk blondine på Amager) I den bedste verden fik jeg lov til køre på taxameter med loft, men andre piger har sagt nej til en time ad gangen. De vil have det hele up front, så jeg er stoppet med at spørge.

I dag forslog Chloe selv, at jeg kunne starte med en time, og så kunne vi bare forlænge - som om hun kunne læse mine tanker. Jeg havde ellers penge for to timer fremme. Men hun sagde, at det var bedst, hvis jeg lige mærkede efter igen efter en time. Det viser mig, at hun går op i at levere en fair ydelse for prisen og ikke er ligesom de piger, der har en masse tillægsydelser og som giver dig tre tantekys for 100kr.

Derfra gik alt som skrevet godt. Det var som om, at vi fik landet en rigtig god kemi, uden glidecreme. Måske fordi jeg varmede hende op med massage? I hvert fald bliver det en Top 3 i min bog ud af et cv på 12 gp-oplevelser.

Tak for en fantastisk oplevelse.

Pas godt på hende.

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for jeres ret forskellige anmeldelser RasmusL og Pilfingeren. Det giver et mere nyanceret billede af, hvor meget kemi og andet betyder.
 Hos nogle piger gør det også en forskel, om man lægger ud med 15 eller 90 min.

Men jeg har hende også på interesse-listen, så det var dejligt med info.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tack för anmeldelser! Alltid gott att höre om. Speciellt då jag er intressered av denne pige. Som Lynkineseren skriver er det lite olika anmeldelser. Kemin er alltid olika och ger olika upplevelser. Men en annan viktig sak jag funnit efter meget stor erfarenhet av GPs er erfarenheten av olika GPs. Inget ille om Pilfingeren, men en som varit med 12 GPs har lite andre preferenser än en som varit med t.ex. 100 eller 200 GPs.

Som ett exempel. RasmusL er en erfaren anmeldere här på eroguide och har nog annen erfarenhet. Förstå mig riktigt nu, jag mener icke att en anmeldelse er mindre god fra en mindre erfaren men vi har olika erfarenhet och har på så sätt också ibland olike upplevelser.

Jag anser t.ex. icke att ungarnske piger i Danmark generellt er mer serviceminded än andre nationaliteter, efter att treffet mange, mange ungarnske piger, men vi har alle olika preferenser. Och som skrivits, personkemi spelar meget stort in. Jag er tacksam till er alle som er med och gör eroguide till ett supergott forum för alle i denne adult jungle!

Ha en god weekend alle! hälsningar A

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Vestegnen

Jeg har aldrig oplevet at en pige har stønnet at hun  hellere vil have en anmeldelse *GGG*

Del dette indlæg


Link til indlæg
Vestegnen skrev, for 3 timer siden:

Jeg har aldrig oplevet at en pige har stønnet at hun  hellere vil have en anmeldelse *GGG*

Jeg har heller aldrig oplevet, at pigen har stønnet "nej tak, hellere en anmeldelse", selvom jeg med samme 'unge' anmelders udtryk har en hel del piger på CVet :-)

Alene det at den 'unge' anmelder har nævnt muligheden for en anmeldelse, betyder, at jeg ikke tillægger han anmeldelse nogen som helst værdi.

Sorry to say :-(

Venligst

French

Del dette indlæg


Link til indlæg
frenchlover1 skrev, for 38 minutter siden:

Jeg har heller aldrig oplevet, at pigen har stønnet "nej tak, hellere en anmeldelse",

Betyder det, at du nogensinde midt i akten har råbt, at du vil betale ekstra, fordi du nyder det? Hvis ikke er din sammenligning vel ligegyldig?

Nu skrev @Pilfingeren ikke noget om at hun stønnede. Han skrev at midtvejs udtrykte han velvilje ved at tilbyde ekstrabetaling.

Jeg har selv et par gange udtryk min tilfredshed med servicen under et besøg og blevet mødt med et ønske om at skrive omtale - så det i sig selv er ikke utænkeligt.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Bebop skrev, for 34 minutter siden:

Betyder det, at du nogensinde midt i akten har råbt, at du vil betale ekstra, fordi du nyder det?

Nej Bebop. Hahaha... nej det har jeg aldrig selv prøvet.

Men jeg har mange gange tænkt, at det var så dejlig en oplevelse, at jeg ville betale ekstra/drikkepenge/tips bagefter, og jeg har gjort det - bagefter - flere gange, og jeg stadig gøre det i fremtiden. :-) 

Min POINTE er, at pigen har vidst, at herren var en potentiel anmelder. Og derfor tillæger jeg IKKE anmeldelsen værdi.

Ligesom jeg heller ikke ville tillægge en af dine anmeldelser værdi, hvis pigen vidste, at du ville anmelde hende, eller hvis hun vidste, at du var en potentiel anmelder. 

Såre simpelt.

Venligst

French

Del dette indlæg


Link til indlæg
frenchlover1 skrev, for 2 minutter siden:

Ligesom jeg heller ikke ville tillægge en af dine anmeldelser værdi, hvis pigen vidste, at du ville anmelde hende, eller hvis hun vidste, at du var en potentiel anmelder. 

Men alle er jo potentielle anmeldere?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Bebop... det var underforstået, i det jeg skrev, at herren overfor pigen har nævnt eller antydet muligheden for en anmeldelse. 

Det kan jeg godt forstå, hvis du ikke har forstået. Det være hermed præciseret :-) 

God weekend :-)

Venligst

French

Redigeret af frenchlover1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest RasmusL

Hun er virkelig en fræk tøs af udseende. Og synes bestemt hun skal have en chance, derfor kunne jeg sagtens finde på at besøge hende igen.

 

hvis hun har været på hele ugen fra morgen til aften, og jeg kommer fredag aften 22.30 så er det nok heller ikke der der er mest energi. 

man kan godt klare lange arbejdes dage fra morgen til aften nogen gange. Men 1-2 uger i streg som nogle af de udenlandsk piger gør, gør nok at der ikke er meget krudt tilbage 22.30

bare min tanke. Så hvis jeg skal forbi igen, så bliver det tidligere på dagen. :-) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg havde en rigtig god oplevelse med hende.

 

Specielt da hun sad på mig lænet bagover. Det var sgu noget af det smukkeste jeg har oplevet længe. Den vision må gerne forblive længe :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det med de 100 kroner kom frem fordi jeg havde gramset på hende som et lille barn og var nærmest forlegen over det, samtidig tog hun det hele som en rigtig champ, og derfor var jeg sådan helt: "Du skal have ekstra".

Jeg havde ikke antydet på nogen måde over for hende, at jeg var anmelder. Jeg var jo netop ikke anmelder, da jeg kom. Det her starter kun fordi, hun spurgte om jeg ikke hellere ville sige det videre, at hendes annonce var ægte, og og fordi hun fortjente et +. 

Jeg skal ikke gøre mig til ekspert over, hvor mange eller lidt 12 besøg er. Jeg synes selv, vi er ved at krydse over grænsen for, hvad man kan tillade sig at kalde uerfaren :-) 

Jeg har haft gode og dårlige oplevelser, og kan nu skelne imellem dem. Chloe er meget flot og lækker, og berøringsvillig, og det virkede som om, at mennesket også til stede. Det er ikke altid, det har været sådan, når jeg er ude. Så jeg var meget tilfreds. Og jeg mener altså pornostjerne-sådanenscorerjegaldrigibyen-lækker. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Chloe er inte den bedste att svare i telefon eller svare på text... Har provet 2 olike dagar. Text och ringe för att boke tid. Inget svar. Varken Chloe eller Lana.

Såg att Keldtolstrup hade samme problemer. Dette er förste gang EVER jag kontaktat en pige flere ganger olike dager utan svar.

Tyvärr blir det en no go. Jag förstår att pigerne kan vare busy och måste ha miniferie men det fungerer icke för mig med langt avstånd. Så där förlorade pigerne en cashcow i mig:(

De kanske icke gillar svenske nummer...

/A

Del dette indlæg


Link til indlæg

Då en pige som Chloe nu icke svarer undrar jag, vill hon icke ha dit klienter eller er det redan tillräckligt för pigen? 

Jag er fine med att pigen har enough men jag bare undrar, för någe känns fel. 

Jag frågade om trekant med Lana och Chloe. Trekant betyder top deal för pigerne om de har trekant tillsammen.

Som sagt, efter alle mine besök i denne branche i Danmark och elsewhere er dette förste gang en pige er offline flere dager. Och jag som trodde jag sett det meste i branchen... Tur det finns andre piger som er intresserade av god business.:) /A

Del dette indlæg


Link til indlæg
kattjakt skrev, for 8 timer siden:

Då en pige som Chloe nu icke svarer undrar jag, vill hon icke ha dit klienter eller er det redan tillräckligt för pigen? 

Der er da ikke nogen grund til at gøre så stort nummer ud af det. Du har kunnet læse mange beskrive samme type oplevelser, så det er ekstremt overraskende du ikke selv har prøvet det før. Men lad nu være med at gå i selvsving. Fx om hun "icke ha dit klienter" eller det er "redan tillräckligt för pigen?"  Er jo det samme: hun er ikke åben for flere ...

Du spekulerer måske for meget over din frustration over et banalt forhold, som forekommer hele tiden? :)

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
frenchlover1 skrev, for 21 timer siden:

Bebop... det var underforstået, i det jeg skrev, at herren overfor pigen har nævnt eller antydet muligheden for en anmeldelse. 

Det kan jeg godt forstå, hvis du ikke har forstået. Det være hermed præciseret :-) 

Jeg går så ud fra det også er underforstået, at det kun gør en forskel hvis han nævner det tidligt under et besøg? For det har ikke påvirket hendes opførsel de to gange jeg talt med en pige om det - al den stund det foregik cirka samtidig med at jeg tog tøj på og uden snak om fx modydelser ved genbesøg ... Med andre ord er det kun i ret specifikke, meget sjældne tilfælde noget der er værd at tage notits af.

Der er et par undtagelser, hvor gp'en vidste enten at jeg er Bebop eller at jeg i hvert fald har læst herinde. Fx når jeg har fået aftalen op at stå via Eroguide ... Så det er vel også suspekt i dine øjne.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Bebop, du har ret i att det icke er en stor sak, men jag synes det var av vikt att upplyse andre som också har en langre resväg att det i dette fall var extra svårt med den förste kontakt. Men jag ska lägge ned dette emne nu;) hälsningar A

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...