Hop til indhold
olenn

Tyra - Brasiliansk nymphoman. Klar anbefaling

Recommended Posts

http://web.archive.org/web/20170126233215/https://escortguide.dk/P/tyra-brasiliansk-nymphoman-er-tilbage-mere-varm-og-liderlig-en-nogensinde-jeg-venter-paa-dig--30201.html

Forleden besøgte jeg Tyra i Sydhavnen. Hun er en oplevelse af de bedste. Billederne er af hende, men hun har taget lidt på. Det før hende ikke dårligere. Hun er glad, kælen, kyssende, elsker det hun laver, har god tid og er sød og sjov at snakke med. Hun taler fint engelsk.

Jeg fik adressen uden svinkeærinder. Ringede 15 min før og så ved døren, hvor der hurtigt blev åbnet. Blev modtaget med kram og kys, det lovede godt.

1500kr skiftede ejer - og så var hun min i en time. Der er ingen tvivl om, at hun kan lide sex!

vi startede stående med kys og kælen, undersøgte hinanden og efter nogen tid, så forsvandt hun ned til de nedre regioner. Tog mig i munden og gav et rigtig godt blowjob. Den kom hele bejen ind. Imedens kunne jeg nyde udsigten og behandlingen.

Efter nogen tid, så krævede hun mere af mig. Monterede kondom med munden, smart lille trick, og så gik det i flere forskellige stillinger. Hun sagde hun kom, kunne godt være rigtigt. Efter en lille pause, så,fortsatte vi i flere,forskellige stillinger. Hun ville op at ride - og det kom hun, noget så eftertrykkeligt. Ingen tvivl denne gang, hun kom endnu en gang, kraftigt - skulle det være,skuespil,,så,er f.... dygtig. Hun fik den i munden og tog ladningen i mund og ansigt.

Vi måtte ud og bade,mvaskede hinanden - dejlig intimt. Vinlagde os og kælede og snakkede, indtil hun forsøgte at få mig til at komme endnu en gang, det lykkedes nu ikke,mder skal lidt længere tids opladning til.

Efter 55 minutter stod jeg igen på gaden. Kunne godt være blevet længere, det var ikke hende, der opfordrede mig til at gå, men jeg mente, at tiden var gået. Hun har gooood tid. Som hun sagde, nårmkemien passer,mså er det ren nydelse for begge (o:

Tyra: 8/10

Sex: 10/10

Stedet: Lejlighed i opgang. Distret, fint for mig, nogle ville måske føle sig udstillet foran gadedøren, men man behøver jo ikke have skilt på ryggen om,mhvad man har gang i (o:

Overensstemmelse med mine dorventninger udbfra annoncen: 10/10

Kommer jeg igen: JA. Selvom jeg ofte skriver ja og rilføjer, men der er jo mange andre, så er der ingen tvivl med Tyra. Kunne oven i købet overveje to timer

placering på min top 10:

1. Dya, 2. Tyra, 3. Elissa, 4. Roxana, 5. Lina, 6. Daniella, 7. Rebecca, 8. Vallery og Rosa (sammen), 9. Isabel, 10. Ukendt i Vanløse

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...