Hop til indhold

Recommended Posts

Besøgte Katya i Vanløse: https://escortguide.dk/P/new-katya-very-good-anal-sex-31865.html

Dårlig oplevelse. Vægt ganges med 2, krafttig af bygning, grove træk, men: Der er rigtigt nok store falske bryster, så jeg tog chancen. Da vi går igang har hun straks afvisende attitude, og nægter at lade mig komme i nærheden af hendes fisse. Jeg havde bestilt en halv time incl. anal for 700, men da jeg efter blow vil have dansk, siger hun så at det i hendes optik betyder "kun anal" altså ingen adgang til fissen. Brysterne virker noget "påmonterede" og da jeg efter en del suk og surt ansigt (!) fik lov at røre og slikke brysterne virkede brystvorterne meget unaturlige. Der er vist ingen nerver eller blodtilførsel dertil. Bare bittesmå passive knopper. Inden vi når igang med analsexen kommanderer hun i en hård tone: "no hard-fucking, I am not a machine". Rolig nu med de forbud og formaninger, lad os lige komme igang inden du skælder ud.

Stemningen røg i det hele taget på gulvet så snart vi kom igang, ikke røre/se fissen, brok fordi jeg vil røre ved bryster (hvordan kan det komme bag på hende når de er så store) og så formaninger inden vi overhovedet er kommet igang med at knalde.

De grove træk, kraftig kropsbygning, dyb hæs stemme, falske bryster og endnu mere falske brystvorter samt nægtet adgang til "fissen" gør jeg at jeg er alvorligt bange for at det er en "ombygget" mand. Trist, og besøget stoppede efter få minutter og jeg gik med uforrettet sag. Den i særklasse dårligste oplevelse jeg har haft i mine ca. 8 år som 6-kunde.

Hver sin smag, og dårlig kemi har sikkert også spillet ind, men jeg ville lige give min advarsel videre...

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest CuriousDk

Tak for det. Jeg ringede til hende forleden og da jeg hørte hendes stemme, troede jeg også, at det var en mand. Din oplevelse underbygger vist min teori. Øv for dig og tak for at dele med os. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest sydfyr43

Hvis der er "hende" på billedet så vil jeg sige i har ret i "hun" er født som mand, se "hendes" grove ansigts former... 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg forstår slet ikke hvorfor du har lavet en aftale med hende. Hun ligner én der ville spise mine børn til frokost. Damn, jeg synes hun ser ond ud :evil:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Bästa sättet att avgöra om det är en ombyggd man eller inte är att känna upp efter näsroten. Finns där en valk när man kommer upp i ögonbrynshöjd är det en man. Är övergången jämn en kvinna.

Del dette indlæg


Link til indlæg

"Hun ligner en der ville spise mine børn til frokost" :shock:... hahahaha, der fik du mig godt nok til at grine :D

Og tak til trådstarter for at tage en for holdet!!!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...