Hop til indhold
indokarami

God søndagsmassage (Khat / Somkhid - Århus, Trøjborg)

Recommended Posts

Lad os tage den bagfra, som man siger....

Massagen: Super god - den bedste jeg har fået længe... 9/10  (lidt pirren havde fået karakteren i top)

Ekstra: Ingen... (Udenfor bedømmelse)

Pigen: Khat 8/10 (køn og med en god krop) - den anden 5/10 (meget almindelig)

Stedet: 8/10 (fine faciliteter)

 

Detaljerne:

Jeg har haft ondt i ryggen nogle dage pga. et forkert løft på arbejde. Og pludselig tog fanden ved mig, jeg skulle have noget massage. Smed en SMS til Dejlina (tilbud med 2 piger for 300) - men der kom ikke respons (før noget senere), så jeg gik ud fra de ikke havde åbent i dag. Samme med Ban Pan, ingen respons.

Så ringede jeg til Khat/Somkhid, hvor jeg plejer at få god massage. Havde egentlig tanken fra start om, at jeg tog afsted for massagens skyld - og ikke evt. ekstra. De havde tid, så jeg begav mig afsted. Da jeg ankom blev jeg taget imod af en "ældre" kvinde (vil skyde på et sted i 40'erne, selvom det er svært at pinpointe). Hun forklarede at Khat var ved at få tøj på, fordi hun lige havde givet hende massage. Og så blev jeg ledt ind i rummet, hvor hun var.

Da jeg havde klædt mig af og lagt mig fik jeg at vide, at de "begge ville være på mig" - senere blev det fulgt op med "du var heldig vi ikke havde travlt i dag".

Og heldig var ordet... De spurgte om de skulle være hårdt og jeg takkede ja pga ryggen. Og så fik jeg en super, grundig omgang massage. Khat er den eneste, jeg har oplevet bede mig komme om på siden. Men det er fedt, for så kan hun give en god massage, der også pirrer lidt omkring lår og talje. Den anden gav en anderledes, men lækker massage af mine ben, hvor tæppe blev flyttet lidt strategisk rundt. Troede faktisk på det tidspunkt jeg ville få tilbud om ekstra.

Indrømmet jeg lå med en lille fantasi. Og jeg ved godt det ikke var en pornofilm.... men da jeg ikke havde fået penge med til andet end massagen, havde jeg håbet på tilbud om ekstra og så kunne have sagt, at jeg ikke havde mere med, men gerne ville - og gerne ville betale på anden vis ;) fx. kunne jeg da have hjulpet med at massere Khat :D

Sent i massagen ringer telefonen og da Khat tager den, kan jeg høre en spørge om han kan betale med MobilePay. Det kunne man godt. Så jeg nåede da også at tænke, jeg kunne supplere betalingen med lidt elektronisk valuta. Ding dong - og så forsvandt Khat :( Den anden fortsatte massagen. Det var super godt, men tilbud om andet kom aldrig...

Jeg har før fået ekstra derinde, så jeg ved, at det ikke er grønt :D men i dag var det egentlig ok, da det kun var massagen, jeg kom efter. Selvom jeg undervejs havde håbet på lidt mere - og jeg havde da også rykket den anden rundt, hvis det havde været muligt ;) Hun gik efter vand, og jeg satte mig til rette, så hun kunne se det hele. Men der skete ikke mere.

Gik derfra med et smil på læberne på grund af mine uforløste fantasier kombineret med en super god massage. Massagen har jeg aldrig været skuffet over på det sted. Eneste ærgerlige pt. er at jeg endnu ikke har formået at (be)tale tøjet af Khat. Hun falder godt i min smag, så jeg ville intet have imod at se hende uden tøj - og gøre lidt mere for hende, end hun har gjort for mig :D

Selvom jeg skal prøve lidt andet, så er det ikke sidste gang, jeg kommer derinde :) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...