Hop til indhold
Olsenm

Mia Vejle og Herning - polske piger - god oplevelse

Recommended Posts

Når man kommer fra fra den vestlige del af Djævleøen, så kan man godt blive misundelig på det udvalg af piger, som er i Vejle. Heldigvis var der lidt omtale af "Anastasia", som ledte mig ind på "Mia", som ikke har sin egen tråd - før nu. Det fortjener hun :-) Link: http://www.escort5.dk/profil-12865-VEJLE+ANAL+SEXY+ANASTASIA+53212771.html Hun ligner billederne, dog måske med 2-4 år ekstra på bagen, men hun er FLOT i min optik.

Lidt malurt først: Havde booket til et bestemt tidspunkt, men da jeg ankom åbnede Mia døren total nøgen, og gemt lidt bag døren. Hun var blevet dobbeltbooket, da hun har 2 telefonpiger, var hendes forklaring. Jeg kunne komme om 40 min, og så ville hun være klar til mig. Hvis ikke jeg havde fået set et glimt af en fantastisk lækker pige dér, så havde jeg nok droppet tanken om at besøge hende 40 min efter...

Tropper troeligt op - bliver lukket ind af en slank skønhed i en lille top og G-streng. Kæft, hvor ser hun godt ud. Lille fast røv med muller, rimelige små (sikkert str. B) bryster, men jeg er ikke babsoman, så det passer mig fint, flad mave og hestehale.

Vælger 45 min til den favorable pris af en tusse. Selv om hun reklamerer med superfransk - og selv om jeg nappede et bad, så er det min oplevelse, at hun nødigt sutter uden gumme. Når det er sagt (serviceinformation til jer, mine brødre), så skal hun have fuld kredit for sit orale værk. Hun er god!! :-)

Snakkede lidt inden "anden tur" - hun er fra Polen, arbejder nogle gange i Herning, som hun bedre kan lide end Vejle, da omsætningen er bedre dér. Der er hård konkurrence i Vejle, da det er en mindre by - med flere piger.

Mia er sød, sov, nem at snakke med, og absolut et besøg værd. En af mine bedste oplevelser med en udlænding. Kan have en tilbøjelighed for danske GP´er, men Mia giver dem god konkurrence.

Vær sød ved Mia, men snyd ikke dig selv. Jeg er spændt på jeres kommende oplevelser, som jeg håber I vil kommenterer i denne trød, så vi alle kan blive klogere.

Redigeret af Olsenm

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...