Hop til indhold
M2M

Kati i Bording

Recommended Posts

Jeg har i dag besøgt denne skønne pige, som er anmeldt herinde flere gange.

https://www.eroguide.dk/profile/kati_arhus

http://www.escort5.dk/profil-11054-Kati+BORDING+close+to+Silkeborg+Herning+Viborg.html

Det var i dag 2. gang at jeg besøgte Kati. Første gang jeg besøgte hende var for over 1 år siden dengang hun huserede i Århus, og det gjorde jeg efter at have læst nogle gode anmeldelser her på eroguide.

Før besøget: Jeg fik let og hurtigt en aftale med Kati over sms, og hun svarer altid pænt og sødt tilbage. Nå, men ud i bilen med mig og så gik turen mod Bording, hvor jeg løbende blev mere og mere spændt/lidt nervøs.

Under besøget: Stedet er okay diskret, og jeg stod måske og ventede udenfor døren i 5 sekunder inden der blev åbnet, men jeg så ingen mennesker. Nervøsiteten/spændingen forsvandt hurtigt da jeg kom ind takket være Kati og hendes dejlige/naturlige væremåde, og uden at gå i detaljer med hvad der skete i de 30 min. jeg var hos hende, så er hun i mine øjne stort set den perfekte pige. Hun kysser dejligt, har den dejligste bløde hud og leverer den perfekte GFE. Hun har den dejligste naturlige krop og er mindst lige så lækker som på hendes billeder. Hun er fantastisk både i og udenfor sengen, og hendes superfransk er himmelsk.

Efter besøget: I mine øjne er Kati en stjerne i dette univers og har styr på hvad hun laver. Havde jeg haft et pengetræ havde jeg besøgt hende igen med det samme. Nå, men turen gik hjemad 1000 kr. fattigere, men en stor oplevelse rigere :o)

Tusind tak til Kati og håber at vi snart ses igen.

Del dette indlæg


Link til indlæg
kati_arhus skrev, for 3 timer siden:

<3 :* Thank you Sweetie, it was great to meet you again, I think it Was more pleasure, then last time, don`t you?:)  :D  warm hugs :))

I sure think so too Kati :o) Kisses :o)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Enig med ovenstående: Kati er ubetinget på min TOP 3, nej faktisk TOP 2.

Desværre fik jeg ikke lejlighed til at besøge hende denne gang, men skal helt sikkert se hende næste gang, hun er i Bording.

Del dette indlæg


Link til indlæg
31hans07 skrev, den 7/1/2017 at 10:05:

Enig med ovenstående: Kati er ubetinget på min TOP 3, nej faktisk TOP 2.

Desværre fik jeg ikke lejlighed til at besøge hende denne gang, men skal helt sikkert se hende næste gang, hun er i Bording.

Hvem er så ellers med i toppen? :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej på er! Ja Kati är en superpige. Nu er Jylland langt flr mig så det blir ofte Köbenhavn men näste gang på Jylland er Kati en must visit igen. Mine varmaste rekomendationer. På engelsk om Kati läser.

I can only give Kati the best of recommendations. Jylland is far for me but once there again Kati is a must visit. Saw her this summer and had a great time. Kati is a diamond in and outside the bed. 

hälsningar A

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har også haft fornøjelsen at besøge Kati igår formiddag, og hun er dejlig, alt sidder perfekt på hende og sød imødekommende. Elsker hendes naturlige ungpige bryster. Skal helt sikker besøge hende igen

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...