Hop til indhold

Recommended Posts

https://escortguide.dk/P/hot-graesk-og-superfransk-24-7-soeboerg-2860-31482.html 

Besøgte spanske (?) Isabélla i dag. Der er både til gården og til gaden, og da hun ikke er ret høj (de 155 cm i annoncen passer meget godt), virker hun noget solid i det. Hun er sød og blød, men hendes meget store bryster er desværre ikke helt økologiske, og hun er ret følsom på brystvorterne, så man ikke kan kramme og slikke igennem :-(

Jeg købte 1/2 time til kr. 700 med superfransk (det er hun rigtig godt til), dansk i flere stillinger (bob-bob) og afslutning på brysterne (nice!).

Plus: hendes superfransk - dybt og længe! Ingen tydelige ar på brysterne på trods af lidt hjælp. Ekstra superfransk og habilt håndarbejde lige før afslutningen.

Minus: overfølsomme bryster, blev lidt utålmodig under samlejet, og var spermforskrækket ved afslutningen.

Praktisk info: Hun taler tilstrækkeligt engelsk til at kunne kommunikere, og hun holder til ikke langt fra Kildebakke Station, 2860 Søborg. Stedet er lidt forvirrende med flere lejligheder på samme nummer. Man skal ringe til hende ved ankomst og må ikke ringe på dørklokken men skal afvente, at døren åbnes). Billederne i annoncen er af hende, men hun er knap så fræk i virkeligheden som på billederne. På trods, at der står 24/7 i annoncen, tager hun "kun" imod kl. 8-22.

Alt i alt: 6/10. Gentagelsesfare: næppe ...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...