Hop til indhold
Fausto

June - dejlig moden slavetøs

Recommended Posts

https://escortguide.dk/P/june-soed-og-varm-roedtop-mandag-10-16.-18657.html

Det er snart et års tid siden, at jeg besøgte June. Men dengang var jeg ikke en del af selskabet her - derfor en lidt sen anmeldelse:

Jeg bestilte en time med June som slavetøs, og det er nok tæt på at være den bedste time, jeg nogensinde har brugt!

Vi havde aftalt, at hun skulle modtage mig iført sit almindelige tøj - og da vi havde ordnet pengesagerne, beordrede jeg hende til at stå midt på gulvet og tage lidt tøj af ad gangen, så hun blottede sig mere og mere, mens jeg kommenterede og kommanderede.

Da hun til sidst stod helt nøgen, tog jeg selv tøjet af, og vi gik i gang med legen. Først et godt tag i håret og tvinge hende ned på knæ, så jeg kunne kneppe hende hårdt langt ned i halsen (hun kan virkelig tage en til roden!!). Kommandere hende til at slikke nosser (også mens pikken var nede i halsen på hende). Derefter tvang jeg hende til at slikke mig i røven, og hun stak villigt og lydigt sin tunge op i mit røvhul - så langt, som den overhovedet kunne komme.

Så slæbte jeg hende ud på toilettet, hvor jeg pissede hende i munden, hvilket hun lydigt tillod.

En hurtig skyller og tilbage i værelset, hvor jeg ydmygede hende på det groveste på alle tænkelige måder (selvfølgelig inden for fastsatte rammer!). Fik hende til at slikke mere røv og pik, spyttede hende i munden og tvang hende til at sluge det, kneppede hende hårdt i røven - og til sidst tilbage på knæ, hvor jeg gennempulede hendes hals for til sidst at komme i munden på hende. Jeg beordrede hende til at sidde lidt med spermen i munden og lade mig nyde synet, inden jeg gav hende lov til at sluge hele ladningen.

Hele vejen igennem var hun lydig og villig. Adlød mit mindste vink og svarede pænt ja til, at hun var en beskidt ludertøs og slaveso, som ikke kunne få pik nok, og som håbede på, at mange mænd i dag ville komme og kneppe hende i hals og røv.

Da vi var færdige, lå vi lidt på sengen og talte hyggeligt sammen. June er en supersød, dejlig kvinde. Nem at tale med - og FANTASTISK som slavetøs.

Jeg skal snart af sted igen ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Glemte at få med, at jeg (selvfølgelig?) også stak hende lidt lussinger i den blide ende. Desuden nogle gode klask på brysterne og bagi. Endelig også lidt klask på fissen - men der havde jeg lovet at være ekstremt forsigtig, hvilket jeg naturligvis overholdt!

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
Fausto skrev, for 2 timer siden:

Glemte at få med, at jeg (selvfølgelig?) også stak hende lidt lussinger i den blide ende. Desuden nogle gode klask på brysterne og bagi. Endelig også lidt klask på fissen - men der havde jeg lovet at være ekstremt forsigtig, hvilket jeg naturligvis overholdt!

Borat-Its-Nice.jpg

Del dette indlæg


Link til indlæg

June lyder som en dejlig slavetøs som godt kan tåle lidt :-)

Pas godt på hende der er ikke for mange seriøse slavetøser  

leder selv efter en som kan tage en god omgang pisk, så kender I nogen så hører jeg gerne om det. Send evt en PM

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...