Hop til indhold
TommyHansen

Gangbang i Vejle d. 29. november

Recommended Posts

Ny superstjerne på gangbanghimlen

Tråden til ovenstående arrangement er åbenbart forsvundet, så jeg tillader mig at starte en ny tråd, selv om der er gået nogle uger siden det løb af stablen. Det tre piger var Lykke, Tiffani og Marie. Oprindelig skulle unge Caroline have været den tredje pige, men hun måtte melde afbud på grund af sygdom. Dette meddelte Peter i sms'en, der kom om morgenen. Jeg skrev tilbage, at det var en skam, at Caroline var blevet syg, men Peter forsikrede, at erstatningen ville være mindst lige så god som Caroline.

Og det skal jeg love for, at hun var. Af alle de gangbangpiger jeg har oplevet i Vejle, der er Marie helt i toppen med hensyn til liderlighed, indlevelse og respons til mændene. Hun var et gudesyn, når hun stolt og splitternøgen gik rundt i lejligheden i de få pauser som hun holdt undervejs. Hun havde debuteret som GB-pige sammen med Sandra et par uger i forvejen, hvilket havde været til stor glæde for de besøgende. Broder Pikken skrev i hvert fald om hende i tråden d. 16. november:

"Og Maries debut, hold da op en sexhungrende gudinde. Igen en sprød lækker ung pige. WOW ! Elsker pik og hvis der ikke var en pik i fissen, så var hun hurtig til at spørge rundt " er der ingen der vil slikke min fisse" Mega frækt ! "

I annoncen for hendes debut-GB stod der om hende:

"MARIE er 23 år og også med et super smukt ansigt, 172 cm og vejer 71 kg og har en dejlig stor E skålsbarm, hun sutter gerne pik uden kondom, og er også til analsex uden kondom, men kun sex med kondom i fissen - hun er også til dejlige frække våde tungekys ved kemi og god mundhygiejne."

Nu var hun så tilbage til alles tilfredsstillelse. Hun var i konstant aktivitet i soveværelset, hvor hun udfoldede sig på sengen, mens de to andre piger hovedsagelig tog sig af mændene i sofaarrangementet i stuen. Marie gav den som sagt gas i soveværelset, hvor hun konstant var omringet af 4-5 mænd, som enten blev suttet effektivt eller som kneppede hende meget voldsomt. Jeg tror også, at der blev lavet et par sandwicher, hvor hun havde pik i både fissen og røven på samme tid. Og netop som Broder Pikken skriver om hendes debut-GB, så lød hendes kælne stemme et par gange: Er der ikke nogen der vil slikke min fisse, hvis der var et øjebliks pause i udskejelserne. Hun slikkede også fisse på den unge Tiffani, som så ud til at nyde det i fulde drag. "Din fisse smager godt" sagde Marie til Tiffani.

Jeg vidste ikke om man måtte sprøjte spermen i munden på hende, men jeg fornemmede ikke, at det var noget problem, så da min første udløsning nærmede sig, fik jeg drejet hendes mund i position til at tage imod spermen. De andre fyre sagde, at det var en fin ladning jeg fyrede af, og hun slugte det med velbehag.

 

De andre piger

De andre piger var som sagt Lykke på 26 og debuttanten Tiffani på 20. Lykke er en smuk tynd pige, med nogle dejlige faste bryster, mens Tiffani er en rigtig naboens datter-type med dejlige bløde bryster. Hun var dygtig til at sutte pik, hvilket rigtig mange af mændene nød godt af i dagens løb.

Lykke havde sammen med ovennævnte Caroline og Kia været pigerne til et GB i Århus på et tidligere tidspunkt. Om det skrev Broder d. 29. september her på EG:

"Det var en af det bedste GB arrangement jeg har været med til, hvis ikke den bedste.

Der var 3 unge og forskellige piger til en hvers smag.

Lykke: Smukke naboens pige som var meget følsom og fik mange orgasme.

Caroline: Den lille nips med model ansigt og altid smil på læben og en fit krop (har været til GB med hende før og var grunden til at jeg vil deltage igen).

Kia: Jeg kender ikke Beth men hendes aflyser var en høj slank umættelige og liderlige pige hvor magen til har jeg ikke set. Hun var super aktiv og vil gerne har så mange pik som muligt. Hun var mester til at deepthroat og kunne holde til pornstyle sex."

Broder Pikken greb til de kulinariske metaforer, og kom med denne kostelige beretning, da han skulle beskrive arrangementet:

"Der var rigeligt med pølser og bananbrød, store som små. Tror også der var 1 eller 2 majskolber.  3 sprøde, men dejlige saftige inder fileter med smag af honning og sirup. Stedet var løbet tør for skeer, så der måttet slikkes igennem.  Fine skinker, spansk omelet og der blev bagt æg.

Jeg nåede ikke de fine Græske specialister, flere gav udtryk for, at de ville give mange stjerner for retterne  3 ærter gik på omgang, men ingen blev syltet, alle kunne få lov at sutte. Der blev smagt på den franske valnøddetærte. Flotte unge velformede bryster og fast kød, for som bag på buffeten. Æggende oplevelser og dejlige safter. Juicer ad libitum, heldigvis blev der ikke serveret sure rønnebær eller Fandens røræg.

Hen mod slutningen blev der lavet diverse cocktails, stående, siddende og naturligvis en frugttærte!

Ingen gik fra denne private ”Brunch” som Arme Riddere!"

 

Dominansgangbang i Glamsbjerg

Ved det meget omtalte sommerhusgangbang ved Ebeltoft, hvor i alt fire piger deltog, havde Caroline fra starten været lænket til loftet til fri afbenyttelse, så nogle uger senere var hun attraktionen sammen med Line ved et dominansgangbang i Glamsbjerg på Fyn. Desværre måtte hun også melde frafald i sidste øjeblik, da hendes menstruation var kommet, så os, der var mødt frem havde kun Line at forlyste os med. Hun var sandelig også fantastisk. Vi startede med at have hende i en gabestok, mens hun blev mundkneppet voldsomt af de forskellige mænd. Senere slap hun fri af gabestokken men blev stadig mundkneppet effektivt, hvorefter hendes røvbalder kom under kærlig behandling med forskellige redskaber, som Peter havde medbragte til lejligheden.

Caroline, som skulle have været den anden pige i Glamsbjerg, og Lykke, som var med som gæst, nød udfoldelserne fra sofaen i stuen, og en af de faste stamgæster kunne ikke modstå fristelsen til lige at stikke pikken ned til Carolines mund, så hun kunne give ham en frisk sutter i sofaen. Det gjorde hun gerne.  Hun er en fræk tøs, hende Caroline.

I følge beretningerne har hun også alene pige håndteret 24 mænd ved et tidligere gangbang i Vejle. Det ville jeg gerne have oplevet.

 

Det nye sted i Vejle

Mange af os satte pris på det fine GB-hus hvor Peters arrangementer tidligere foregik. Det lå tæt på motorvejen og havde fine parkeringsmuligheder. Men lejligheden som dette GB blev holdt i var lige så godt, om end soveværelset ikke er stort nok til, at alle tre piger kan være i aktivitet på sengen på samme tid, hvilket ellers ville have været frækt.

Men bademulighederne er fine, og der er masser af plads til at slappe af og nyde synet af en ung pige, der sutter en stor pik, eller en dejlig pige, der rider pik på en fyr, der sidder i sofaen, mens hun har en anden pik i munden.

I det hele taget er der så mange sanseindtryk ved et GB som jeg elsker. Det at man er så mange nøgne mænd og kvinder samlet i en privat lejlighed et sted i Jylland. Lyden når en pige bliver kneppet særligt grundigt. Duften af sved, sperm og kussesaft er fantastisk. Og der er noget trygt ved, at man kender mange af gæsterne i forvejen, og at man altid bliver taget godt imod af de to gentlemen, der arrangerer det. Der bliver altid serveret kaffe og sodavand, og man kan altid få en god snak om nogle af de gode piger, som har været med til tidligere arrangementer, og nogle af de piger, der er på plakaten i den kommende tid.

 

 


 

 

  

Redigeret af TommyHansen

Del dette indlæg


Link til indlæg

Super anmeldelse som jeg kun kan bekræfte sandheden af. Pigerne var både dejlige og forskellige på hver deres gode måde. . Noget som faktisk er ret lækkert ved disse arrangementer, at man kan opleve kvindekroppens dejlige forskelligheder. Håber på lækker gentagelse med flere piger.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Petro skrev, den ‎04‎-‎01‎-‎2017 at 13:28:

Super anmeldelse som jeg kun kan bekræfte sandheden af. Pigerne var både dejlige og forskellige på hver deres gode måde. . Noget som faktisk er ret lækkert ved disse arrangementer, at man kan opleve kvindekroppens dejlige forskelligheder. Håber på lækker gentagelse med flere piger.

Du har ret, Petro. Kvindekroppen er dejlig. I alle dens udformninger.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...