Hop til indhold

Recommended Posts

Guest €mil

Min første anmeldelse bliver: https://www.escortguide.dk/P/new-kendy-31633.html#&gid=1&pid=1

Kendy en lille føjelig sigøjner tøs med emotatoes. Stedet på Amager er ikke super men det er hende selv der står for det hele. Væggene er papirstynde og værelset lille men hyggeligt. Hun er sød og giver bestemt en god behandling. Det er hende på billederne og de er meget tidssvarende. Hun er mørk og petite med en super stram røv og et par naturlige ungpigebryster. Efter lidt besværligheder med at komme ind i opgangen tog hun imod i lækkert lingeri og top fræk makeup. Jeg smed 1000kr for en time. Hun sagde det kostede mere uden gummi men det ønskede jeg ikke så vi gik lige på med lækre tungepircede kys og jeg fik lov at tungekneppe hende i røven og slikke hendes frække fisse. Jeg fik et ok blow men kunne ikke vente på hendes røv så jeg vendte hende og røg lige på doggy style. Hun er lille og let at tumle med så jeg fik hende i alle de stillinger jeg ville og fyrede et godt skud af dybt i hende. Der var tid tilbage så vi pjattede lidt og hun fik en ridetur til afslutning på min time. Kunne sagtens besøge hende igen men stedet vil nok få mig på andre tanker. Super sød og lækker tøs! Vær sød ved hende!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Besøgte hende også i dag, og ja stedet er en slags kollegieværelse som er noget lort, men fuck hvor er hun dejlig, jeg fik de dejligeste ægte tungekys, hun elskede at blive slikket i røven og fissen, hvilket vi brugte lang tid på, og derefter det mest liderlige knald i alle stillinger, hun var så fræk og reagerede så ægte, bare ikke rigtigt mulighed for bad efter, eller jeg var for genert da alle andre på kollegiet vidste hvad der foregik, så mig ud af døren igen med hendes make-up tværet ud i hele ansigtet, måttte vaske mig med vådservietter i bilen, men har alligevel lyst til at tage tilbage, hvilket jeg gør imorgen tror jeg...

 

bedste knald i år...

Del dette indlæg


Link til indlæg
Loureed skrev, for 7 timer siden:

 jeg var for genert da alle andre på kollegiet vidste hvad der foregik, så mig ud af døren igen med hendes make-up tværet ud i hele ansigtet, måttte vaske mig med vådservietter i bilen,

Hahahahahaahahahah.......KLASSE!...:D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun har sænket priserne, kan jeg se. 1 t koster nu 900,-

Loureed skrev, den 29/12/2016 at 00:42:

så mig ud af døren igen med hendes make-up tværet ud i hele ansigtet, måttte vaske mig med vådservietter i bilen,

Rart at vide, at handskerummet skal være velekviperet :-) hvis man skal besøge skønheden...

Dressmann

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for en cool og fed anmedelse af en fræk gipsy-girl. Hunhar godt nok meget makeup på billederne. Men måske hvert et besøg. Man kunne starte med at prøve med: 

   10 min.                                    kr. 300,00

Så når man da også kun lige at få bukserne af og på igen ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg betalte ikke ekstra for kys, og har været tilbage mange gange siden, drømmer om at tage hende med hjem, hun er ubetinget det bedste sex jeg har haft længe, super-kærlig-liderlig og ægte, men ja med meget make-up som man har over hele ansigtet hver gang, når man som jeg er, ivrig kysser..

hendes bryster er lidt trætte, hvis man skal kritisere noget som helst, men jeg er hooket og til hende hver dag i øjeblikket...

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Jesper M.

Er det stadig det lidt specielle sted - kollegie?

Hun siger noget med strøget..:)

 

mvh Jesper

Redigeret af Jesper M.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Jesper M. skrev, for 3 timer siden:

Er det stadig det lidt specielle sted - kollegie?

Hun siger noget med strøget..:)

 

mvh Jesper

Jeg har godt nok ikke fået besøgt hende endnu, men hun er flyttet til strøget.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Er der en af jer som har besøgt hende der kan oplyse om højde og drøjde?

Er hun petit, tynd, almindelig bygget?

På forhånd tak :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har været der hos Kendy. Hun holder til i centrum nu. Rigtig sød pige. Hun er ikke slank, men opvejer for dette med hendes naturlige og venlige væremåde. God service uden nykker. Kan helt sikkert ende med en gentagelse :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...