Hop til indhold
Sobi

Fake sugadaddies på sugardating.dk!

Recommended Posts

efter at have læst en masse forskellige anmeldelser om diverse kvinder og at de er snydere, fakers osv synes jeg altså lige at der skal være noget til den anden side også. Der er utrolig mange mænd bl.a inde på sugardating som kun snakker og når det så kommer til stykket ikke er interesseret i noget irl. Jeg har oplevet at 8 ud af 10 gange er jeg blevet brændt af, ignoreret eller endda foreslået noget absurd så jeg selv kunne blive vred og afbryde kontakten. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tror den går lidt begge veje... jeg har dog aldrig brændt nogen af. Jeg har dog afskåret kontakten ret hurtigt med mange piger, da kravene om det økonomiske er helt absurde!  Flere tusind kroner for et hurtigt knald er ikke hvad jeg forbinder med sugardating. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har stadig en profil på Sugardating, men er ret skuffet over mange af pigerne. Jeg har besluttet at den slutter når perioden udløber.

De fleste tager kr. 1.500,- og de fleste er en skuffelse, hvor de ikke rigtig leverer varen, selvfølgelig med enkelte undtagelser. Pigerne betragter mange gange ikke sig selv som prostituerede på linje med piger som arbejder på klinik og privat/diskret med annoncer. Imidlertid kan jeg ikke se forskellen andet end på kvaliteten, hvor selv østeuropæiske piger ofte er bedrede.

Når Sobi siger hun bliver brændt af eller bliver foreslået noget absurd, så ved jeg ikke hvorfor, men jeg ved at, jeg har været ude for piger hvor jeg troede de ville lave en aftale og så lige pludselig ikke svarer. Ligeledes har der været piger, som lige pludselig ikke vil det som er aftalt, når man er der. Det er som om, at pigerne ikke forstår, at når man sælger en ydelse så må man også levere.

Jeg har forsøgt at få et forhold til faste piger, men deres krav er absurd høje og ikke realiserbare for mit vedkommende.

Derfor ser jeg kun Sugardating som første skridt for piger som ikke rigtig ved om de vil sælge sex eller ej.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Meget enig med mihmanden her...

det kan godt være at sugardating som fænomen er noget helt andet. Og at der er piger/kvinder der bruger det på en anden måde. Har selv mødt piger der mest har brugt det som mødested for sexaftaler... MEN for langt de fleste piger på sugardating.dk virker det til at være en handel/aftale som ikke er anderledes end den man laver med piger fra escortguide, annoncelight eller andre steder hvor man møder glædespigerne....

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...