Hop til indhold
juipui

Kristal, Gentofte

Recommended Posts

http://www.shemalewiki.com/?id=987&profileID=3890&lan=en

https://escortguide.dk/P/-ts...kristal..-24x8cm-30911.html

Jeg besøgte Kristal her til aften. Hermed en kort beskrivelse af min oplevelse:

Jeg havde over telefonen bestilt en halv time, hvilket kostede 1000 kr. En SMS med adressen ledte mig til en lille et-værelses lejlighed i Gentofte med mulighed for bad, omend badeværelset er yderst spartansk. Kristal er fra Columbia, men har boet i Spanien i mange år. Hun taler nogenlunde engelsk, og er meget snaksagelig og rigtig sød, smilende og imødekommende.

Kristal ser fuldstændig ud som på billederne: en høj, slank, velformet latina shemale med en virkelig, virkelig stor pik, klart den største pik jeg har oplevet siden mit ene besøg hos Ellen for et par år siden. Faktisk mindede oplevelsen med Kristal på mange måder om min oplevelse med Ellen, omend Kristal langt fra er ligeså lækker og feminin som Ellen (hun har mere maskuline ansigtstræk, en dybere stemme og ingen bryster). Som Ellen var hun mindst ligeså liderlig som jeg selv og var ret dominerende, med masser af hårde dybe tungekys og forsøg på at presse mit hoved dybere mod hendes pik, da jeg slikkede hende. Hendes pik bliv lynhurtigt hård, og det blev klart for mig, at den var for stor til, at jeg kunne tage den, så jeg nøjedes med selv at være den aktive. Men ingen tvivl om at hun gerne ville have kneppet mig også, hvis jeg havde givet hende lov. Jeg startede med at slikke hende, og sluttede af med at kneppe hende, og det var så det. Hele seancen tog kun ca. 1/2 time, inklusiv bad før og efter og lidt småsnak, men jeg gik alligevel derfra glad og tilfreds. Et minus var dog, at Kristal er ryger, og lejligheden desværre lugtede kraftigt af røg, hvilket også sad i mit tøj efterfølgende, da hun straks efter vi var færdige med at kneppe skyndte sig at tænde en smøg. Men ellers synes jeg, at jeg havde en ganske god oplevelse med Kristal.

Hun fortalte, at hun rejser tilbage til Barcelona om tre dage.

5457545050575E555B5C574.jpg

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...