Hop til indhold
lhrn

skulle prøve 2 piger i Horsens

Recommended Posts

Så lykkedes det at prøve 2 piger på engang og det var ikke nogen speciel god oplevelse.

Jeg havde luret på rossa i horsens https://annoncelight.dk/showad/207346 og ja jeg er overbevist om at det er hende, sød og flot pige men mindre end det man kan se på billederne, jeg bestilte 30 min med 2 piger og som forventet var pige nr 2 sofia https://annoncelight.dk/showad/219931 som i mine øjne var pænerer i virkligheden end på billederne

Jeg havde aftalt en tid kl 11 men da jeg var på vej til adressen så jeg en anden gå ind kl 2 min i så jeg skrev en sms og fik besked på at komme en halv time senerer, ja ok da det prøver vi.

Efter afregning(1500) gik Rossa ud med pengene, jeg smed tøjet og lå på sengen da hun kom tilbage hvor hun sagde at sofia kom om 2 min hvilket hun gjorde. Rossa var meget livlig og i starten måtte jeg gerne pille men det gik over efter 10 min så måtte jeg ikke rører mere. Nå men på med dutten og blæs i fløjten mens sofia bare sad og virkede ganske ligeglad, dog måtte jeg tage hende på brysterne imens Rossa gumlede med de porno støn der nu skal være. Rossa hoppede op på pinden og red lidt  og Efter lidt tid skulle sofia have den bagfra bestemte Rossa, ja ok men der var  mine tanker ved at være ude af døren igen pga den manglende inlevelse så det gik ikke til held så Rossa prøvede med et hand job mens Sofia stadig var nærmest lige glad så det gik heller ikke.

Så for mig var det ikke nogen god oplevelse men pigerne var pæne og sikkert dem på billederne dog med mindre "former" og Rossa  var en sød og livlig pige.

Gentagelse for mig, det tror jeg ikke

L

Del dette indlæg


Link til indlæg
lhrn skrev, for 45 minutter siden:

Jeg havde aftalt en tid kl 11 men da jeg var på vej til adressen så jeg en anden gå ind kl 2 min i så jeg skrev en sms og fik besked på at komme en halv time senerer, ja ok da det prøver vi.

Det er jo heller ikke OK - har man aftalt en tid kl. 11 - så må den, der ankommer kort tid inden, uden at have bestilt tid vente/komme igen når der igen er ledigt/bestille tid næste gang. Ellers så finder man et andet sted.

Jeg ved godt at de udenlanske piger har en noget mere lemfældig omgang med tidsbestillinger - men der er kun en måde at lære dem at det ikke dur - det er at boycotte dem, hvis man oplever at de ikke tager tidsbestillinger seriøst. Erfaringen viser også at de piger, der ikke tager tidsbestillinger seriøst - det er også dem der leverer en dårlig service.

Generelt mht. 2 piger - så er det nok noget opreklameret og jeg vil sidestille det med optrækkeri/bondefangeri - medmindre den ekstra pige er med som en ekstra og gratis bonus, fordi hun er under oplæring :P

Del dette indlæg


Link til indlæg

Rossa er ihvertfald helt ægte og det er hende på billederne, dog professionelle billeder med masser af læbestift. Så godt hun ikke har det ved besøg, vil jo nødig komme hjem og have læbestift på pikken eller andre steder ;-)

har altid fået god service og altid til tiden ved Rossa, men har dog ikke prøvet sammen med "hendes søster" som Sofia vidst bliver kaldt. Kunne heller ikke forestille mig at 2 søstre var med på den frække leg med hinanden, og det er jo det vi drømmer om i en trekant.

har selv prøvet trekanter et par gange og ingen af gangene kyssede og legede pigerne med hinanden, så selvom det er lækkert med 2 piger i sengen, falmer lidt af oplevelsen, når man ikke er 3 sammen i sengen. Næste gang jeg skal prøve en trekant vil jeg sikre mig at pigerne også vil kysse,og slikke hinanden, det er nemlig frækt, syntes jeg.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...