Hop til indhold
Dick nasty

Sanne ,sexet nissepige

Recommended Posts

Jeg har lige besøgt Sanne på sexy secret.Jeg har besøgt hende en gang før for ca et år siden . Det var dejlig sex. Hun er en smuk, meget velplejet kvinde, der gør rigtig meget ud af lingeriet, hvilket lige sætter prikken over iet for mig. I dag var hun klædt på som nissepige og en yderst sexet en af slagsen.Wow det kan anbefales ,det gjorde i hvert fald mig endnu mere liderlig, end jeg var da jeg ankom til stedet.Vi havde også i dag dejlig sex. Hun er lige som en GP skal være under akten.Hun hverken overspiller eller virker som om hun keder sig.Kort sagt supergod indlevelse.

Jeg fik superfransk og det er hun bare god til.Jeg synes ellers alt for ofte at det er her filmen knækker under sex med en GP.Derefter spansk og så en ridetur. Udmærket.Jeg sluttede med at tage hende bagfra så jeg kunne nyde udsynet til hendes dejlige røv

Dejlig oplevelse,Omjeg kommer igen? Helt sikkert!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, Sanne er en dejlig dame. Hendes blæs er i den gode ende - nogen vil måske hævde, at det trods alt er modtageren der sidder med den gode "ende" :-) Jeg må snart forbi igen. 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...