Hop til indhold
wildcardf

Arabic girl!!Hight class! - en pige med stil og klasse...

Recommended Posts

Så har jeg haft fornøjelsen af at besøge Elissa - og det var en fornøjelse...! Og endnu engang må jeg erkende, at jeg slet ikke kan genkende de negative anmeldelser, som der er blevet skrevet i forum, med den oplevelse jeg fik.

Til gengæld kan jeg kun give dem, der har skrevet begejstret om Elissa medhold - hun er i en klasse for sig. Jeg bookede en aftale (tog en time) og alt klappede, som det skulle. Jeg ankom 5 minutter før aftalt tid, men no problem... Elissa var klar og tog imod mig uden at jeg måtte stå og vente udenfor - en positiv start, som gik igen i resten af mit besøg.

Vi startede med small talk og så hinanden lidt an, Hun bad mig derefter om at lægge mig på ryggen og bare nyde og det skal jeg love for - hun satte kondom på og startede med at give mig et af de bedste blowjob jeg har fået og jeg har da efterhånden fået et par stykker eller tre.... Til sidst måtte jeg stoppe hende, hvis jeg ikke skulle komme og det ønskede jeg ikke endnu - først ville jeg nyde hendes lækre krop, som absolut er ægte og tydeligvis "homegrown" - jooooh - silikone kan være både pænt og frækt, men økologisk og hjemmedyrket vil jeg til enhver tid foretrække og hold da helt op for en krop hun har.

Alt sidder som det skal og det var en fornøjelse at udforske hendes krop og mærke hvordan hun reagerede på berøringer og noget som for alvor tændte mig da jeg begyndte at slikke hende var, at hun lå og sørgede for at vi havde øjenkontakt hele tiden og nød det tydeligvis. Hun tog derpå initiativet og satte sig op på mig og begyndte at ride mig samtidig med at hun bad mig om at kæle med hendes bryster og hold da helt hvor op det virkede... hun begyndte igen at komme med små lyde for til sidst at blive fjern i blikket og meget følsom... damn hvor er hun fræk og behøver jeg sige at jeg hyggede mig gevaldigt og var lige ved at overtænde..

Da hun så bad mig smide benene ud over sengekanten og lavede en omvendt cowgirl på mig, så måtte jeg kapitulere . hold da helt op - hvad kan jeg sige andet end utrolig frækt og høj klasse... smiler endnu..

Det er absolut ikke sidste gang jeg har besøgt hende - hun er fræk, lækker og da vi small talkede, god til engelsk og tydeligvis en meget intelligent pige, der er god til at læse hvad der tænder en mand  - kan kun anbefale hende.

Og nej... jeg har ikke økonomiske interesser eller aktier i hende men når man møder en pige af hendes kaliber, så syntes jeg at man skal dele ud af sine erfaringer, så vi kan få skilt de useriøse og fake annoncer med fake billeder fra dem, der er seriøse, har ægte billeder og sætter en ære i at give kunden en god oplevelse og valuta for pengene - det er vel derfor dette forum er oprettet og med den forventning vi der har tilmeldt dette forum, besøger en GP.

og til Elissa - tak for en god oplevelse - du er klasse !

Rating: elite-smiley :)

Beliggenhed: 9/10 - en villa med egen og diskret p-plads. :)

Pigen - udseende: 9/10 - utrolig lækker krop og yderst velholdt...  :)

Ydelse og indlevelse: 9/10 - vil tro at 10 kan opnås, nu vi kender hinanden...:)

Flere besøg ?: Ja så absolut . glæder mig allerede...:) 

God fornøjelse drenge - behandl hende med respekt - det fortjener hun og I får tifold tilbage....

Link: https://escortguide.dk/P/arabic-girl-hight-class--31243.html

Mvh. Wildcardf

Del dette indlæg


Link til indlæg

Helt enig med dig, og min anmeldelse var lige så positiv i sidste uge. Det eneste der snyder på billeder, er at hun er en del tyndere end på billederne, men super lækker petit pige

Del dette indlæg


Link til indlæg

Og hun er tillige en ivrig læser af EG, hvor hun allerede har linket til ovenstående anmeldelse 3 timer efter den blev skrevet  ;-)

Redigeret af frenchlover1

Del dette indlæg


Link til indlæg
frenchlover1 skrev, for 19 minutter siden:

Og hun er tillige en ivrig læser af EG, hvor hun allerede har linket til ovenstående anmeldelse 3 timer efter den blev skrevet  ;-)

Hun fortalte også mig at hun læste med her, og var meget ked af at der var en som havde haft en dårlig oplevelse med hende. Det var dog første efter sex vi snakkede om det, ellers kunne det jo være derfor hun gav mig en super oplevelse. Jeg sagde dog ikke at jeg læste og anmeldte herinde.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...