Hop til indhold
tzatiki

Well done hos Wanthong Wellness i Virum

Recommended Posts

Jeg havde mest brug for at få løsnet muskler i ryg og nakken og mindre brug for udløsning, men jeg ville nu heller ikke afslå en kombinationsbehandling.

Det var mit første besøg i Virum (altså byen), men jeg havde lyst til et juleeventyr.  Wanthong Wellness er vist også ret nyt (?). Stedet ligger et spytklat fra Virum Station, så hvis man er med tog, så kan det ikke være nemmere. Nemt er det nu også med bil, og der er parkering lige ved døren.

Udenfor ser det ikke ud af meget...ret typisk for den "slags" massagesteder....men indenfor er det nu både hyggeligt, lunt og rent - inkl. rene håndklæder :). Jeg blev serviceret af Kaew (hvis jeg husker rigtigt). Hun er en utrolig sød og velskabt kvinde - sandsynligvis sidst i trediverne -  som taler en skøn blanding af dansk, svensk og engelsk. Først og fremmest kan hun finde ud af at massere, og hun havde ikke fokus på at sælge ekstra ydelser. Måske var det netop dét jeg blev opstemt af? Der var nu noget sensuelt ved hendes måde at massere på og min fantasi løb af med mig allerede før jeg blev vendt om på ryggen. En svensk hånd blev afslutningen på en glimrende time hos Wanthong Wellness. 

Den nævnte massør skulle i øvrigt hjem til Sverige og vender vist først tilbage til februar. Jeg skal ikke kunne sige om hun er på et af billederne....men måske nr. 1....brysterne kunne godt ligne :rolleyes:. Jeg tager gerne til Virum igen.

Jeg skal for god ordens skyld nævne, at det var tidligere på ugen at jeg besøgte Wanthong og ikke i dag ;)

https://escortguide.dk/P/virum-wanthong-wellness-30257.html

Redigeret af tzatiki

Del dette indlæg


Link til indlæg

Forleden var jeg på genbesøg hos Wanthong i Virum. Jeg bestilte en times massage over telefonen, men spurgte ikke efter en bestemt pige. Det skulle jeg måske have gjort.

Pilen pegede på en pige, der ikke er nævnt i annoncen. Et ikke helt ukendt fænomen i thai-massage-branchen, men alligevel noget skuffende. Jeg husker ikke helt navnet, men det var noget med "porn".

Allerede ved første øjekast tænkte jeg, at det vist er en "ladyboy" - og mistanken blev bestyrket ved stemmen - men alligevel var jeg ikke helt skråsikker. Massagen var ikke noget særligt, men hun var ellers serviceminded og i fint humør. Mens jeg lå på maven, spurgte hun om jeg ville have "sexy massage". Det afslog jeg. Med risiko for at ødelægge stemningen spurgte jeg direkte om hun var en ladyboy. Det blev prompte afvist - og min hånd blev endda ført op i skridtet på hende for at mærke efter. 

Efter vendingen og kærlige strejf de rigtige steder blev jeg alligevel gejlet op til at tage imod en hånd. Det var til gengæld både ophidsende og lækkert. Undervejs fik jeg tilbudt flere ydelser, men jeg turde ikke tage risikoen for en gevaldig skuffelse.

Jeg er stadigvæk ikke overbevist om, at dette var en kvinde....men jeg lever fint i denne uvished :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...