Hop til indhold

Recommended Posts

https://www.escortguide.dk/P/roskilde-lotus-massage-30832.html

Var på de kanter og følte mig stiv i ryggen foroven og foran forneden. Huskede de lidt blandede kommentarer herinde, søg evt. selv, om hvad man kan tilkøbe og hvad ikke og besluttede at checke efter.

Gode parkeringsforhold på Lidl's parkeringsplads. Lidt bøvlet indgang (dør), men fine lokaler, over gennemsnit. At der også poleres negle er der ingen tvivl om, maskineriet var klar. Blev betjent af Maria, en nipset sydamerikaner (tror jeg, hendes engelsk var ikke fremragende), vel 35, med (viste det sig) nydelige og søde små bryster. Hendes massage var for så vidt udemærket, af de mere pirrende indtræk var når hun sad på knæ over hovedet (det øverste) med sine bløde lår op til ørerne (mine) i begge sider - rigtig godt, omend jeg ikke tro hun lagde noget i det. Afslutning? Ja, alt kunne lade sig gøre. FP var for så vidt udemærket, hun gjorde det rigtige, men den sidste gnist manglede, kemi eller ej ved jeg ikke, men det var der altså ikke. Slut på minuttet 1 time, men bad var dog oven i.

Der var ganske stille i lokalerne, men der var i alt fald mindst en anden massør som jeg ikke så, men jeg havde slet ikke fornemmelse om "overvågning" fra en mama eller lign, som nogen har været inde på. Og at der blev tilbudt FP var helt åbenlyst hos Maria, så tvivl i den henseende er ikke korrekt.

Kommer jeg igen? Nok ikke, det sidste manglede med Maria, og der er mange andre steder at besøge...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu

×