Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg mødte denne lækre skønhed på en stille sidegade på Vesterbro, hun arbejder i en kælder med flere andre piger, det var ok diskret da gaden var tom, og da der desuden var opsat stillads foran bygningen, hun var hurtig til at åbne da jeg ringede.

Hun tog imod i noget stormasket netkjole og stilletter, og afslørede at billederne var ægte men slet ikke viste hvor smuk hun egentligt var, eller hvor vild hendes krop var, kæmpestore, lavede bryster, et lille smalt liv, og en meget struttende supersmuk Latina røv, hun var for mig den perfekte latina-porno-pakke.

Hendes ansigt var iøvrigt også så smukt med store dejlige læber og øjne, og hun tog imod mig med en forbavsende mild natur, og et stort smil, hun ledte mig ind i et lille, lidt tarveligt værelse, men med en ok dobbeltseng og solgte mig en time til 1500- inklusiv græsk, ellers kunne man få en halv time uden græsk til 800-, hun forlod rummet med pengene og kom et øjeblik efter tilbage til en nøgen mig.

Hun smilede igen da hun så mig og spurgte om vi kunne starte med et kram, hvilket vi gjorde, krammet endte i stående tungekys, hvorefter hun gled ned på knæ og tog mig pik i munden, uden kondom, derefter gav hun mig et dejligt, blidt blow i lang tid, og kiggede indimellem grinende på mig når jeg stønnede og vred mig, hun nød tydeligvist at jeg viste hende hvor meget jeg nød det.

Så lagde hun sig på ryggen på sengen, og lod nu mig slikke hendes røv og fisse , imens hun selv legede med sin klit, og konstant smilede, stønnede og kiggede mig lige i øjnene, hun kom ikke, men trak mig efter et stykke tid op til sig hvorefter vi igen kyssede og hun derefter lagde sig på alle fire, så jeg kunne mundkneppe hende stående på knæene, hun ville kun marginalt gagges, men er tydeligvist vild med at blive kneppet i munden.

Så påførte hun lynhurtigt et kondom, lidt glidecreme, og jeg tog hende hårdt bagfra, lidt efter i missionær, hele tiden med stort smil pp når jeg stønnede og vred mig, hun elskede at lege med mine brystvorter imens, til sidst kneppede jeg hendes røvhul ,først med hende liggende på ryggen så fra siden bagfra, jeg sluttede med at rive kondomet af og sprøjte udover hendes bryster.

Hun forlod mig for et lynhurtigt bad, kom tilbage for at massere mig i ca 10 minutter, meget kærligt, men ellers lidt ligegyldigt, vi snakkede og hun taler rigtigt godt engelsk, bor til daglig på Sicilien.

Derefter igen et blow og jeg blev sendt afsted...

Hun er virkeligt dejlig, og jeg kan varmt anbefale hende, hun er derudover meget smuk og lækker hvis man er til kunstige bryster, ekstensions, fake negle osv, og hun er overraskende kærlig, trods en ret proffesisionel behandling og attitude...

Jeg skal forbi igen i dag 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Mr1time skrev, for 18 minutter siden:

Du har tydeligvis ikke læst anmeldelsen

Han har skrevet 1500 for en tine/time* med græsk og 800 for en halv time uden græsk! Det havde jeg skam læst, ville bare gerne vide mere end det! Jeg skulle nok have formuleret mig anderledes..

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg vil bare sige tak til Loureed. Var forbi i dag og det fortryder jeg godt nok ikke. 

Normalt undgår jeg dem, der annoncerer med 24 timers service og med halvslørede photoshoppede billeder, men jeg gjorde en undtagelse på baggrund af ovenstående anmeldelse. 

At hun skriver, at hun er liderlig, er i hvert fald ikke falsk varebetegnelse. Damn, hun elsker at kneppe og opfordrer hele tiden en til at rage løs på hende. At hun så også kan deepthroate min størrelse, giver hende bare et endnu større plus i bogen. Rigtig god service til billige penge. 800 kr. for 30 min inklusive alt minus anal, er lidt af et kup, når hun leverer, som hun gør. 

Min eneste anke er stedets beliggenhed = absolut overhovedet ikke diskret, hvis man går op i det. Og det gør jeg desværre af forskellige årsager. Jeg er derfor ikke sikker på, at jeg vender tilbage, men kan anbefale hende big time :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...