Hop til indhold
Guest Maya Kathrine

Seneste opdateringer - uge 48

Recommended Posts

Guest Maya Kathrine

Hejsa!

Så er det endeligt blevet jul, og tid til at lege nissepige og julemand :)

Desværre er det også tiden hvor drillenisser rører på sig. Det har skabt lidt tekniske udfordringer i starten af ugen. Her sidst på ugen blev der dog lige tid til at være lidt produktiv. Vi håber det kan bruges til noget.

Ha' en skøn juleuge foran jer ;) 

<3 Maya & resten af holdet på Eroguide.dk

Ændring i generelle betingelser ift. bortvisning fra forum og annonceprofiler

I lyset af at et par GP'er med betalte annonceprofiler er blevet bortvist fra siden, har vi indskrevet dette i vores generelle betingelser:
"En bortvisning fra forummet vil i samme omgang betyde, at man mister adgangen til at administrere sin annonceprofil. Det abonnement, man har ifb. med ens annonceprofil, vil i samme omgang blive sat til tvungen udløb. Altså vil annonceprofilen stadig være synlig, indtil det aktive abonnements forfaldsdato. Ønsker man ens abonnement deaktiveret med det samme, pga. disse restriktioner, kan man kontakte os for at få det gjort."

Som annoncør med en annonceprofil er det lige værd at tænke over, inden man udfordre moderatorerne i forummet for meget :)

Sprogvalg i annoncedel

Der er en del udenlandske annonceprofiler på siden efterhånden, som virker til at kæmpe lidt med profiloprettelse og brug af profilen. Derfor har vi nu oversat annoncedelen til Engelsk. En del oversættelser af ord og sætninger er stadig undervejs. F.eks. er de generelle betingelser oversat, men ikke privatlivspolitikken. Det er selvfølgelig noget vi arbejder på.

Næste uge

  • Muligheden for at fremhæve og aktivere en gratis profil på dagsbasis er påbegyndt og burde være klar i næste uge. Det er værd at glæde sig til, hvis man kun har brug for en synlig annonceprofil nogle dage om ugen.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Maya Kathrine
TheVoice skrev, for 3 timer siden:

Den her kræver vel et svar

 

Takker for info. Den smuttede fordi jeg åbenbart ikke får e-mail om alle nye indlæg under feedback. Så er det godt du er vågen <3

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...