Hop til indhold
Romantikeren

Den underskønne Jasmin

Recommended Posts

Har gået og brygget på en fortælling, måske en roman, om jeg så nogensinde begynder på den, det ved jeg ikke, men har i hvert fald gjort nogen tanker. En fortælling der både har positive og negative sidder ved denne branche, som jeg ser det, ikke for romantiseret og ikke for negativt. Vil forsøge at undgå klichere, over at dem der vælger jobbet er blevet misbrugt seksuelt som barn også ovenikøbet af sin egen far det hører gudskelov til sjældenhederne, det er nok noget at grusomste og mest krænkende en far kan gøre over for sin datter. Det er vanvittigt.

Hovedpersonen Glædespigen Jasmin har haft en helt almindelig tryg barndom ude i en eller anden forstad, har klarede skolen fint er lidt en enspænder og har det lidt svært med de jævnaldrene er moden af sin alder, er super skøn smuk ung kvinde i midten af 20erne. i weekenderne er hun Jasmin med tilnavnet den underskønne, som den Østrigske ambassadør gav hende, hun nok en af de mest eftertragtede piger ved eksklusiv escort, hun møder primært forretningsmænd på gemmerejse og tjener hurtige penge, Hun har en høj seksuel intelligent ( det findes faktisk det fandt jeg først ud af fornyelig )

Til hverdag er hun alenemor til Patrick på 4 år og går under navnet Maria Hansen, Hun arbejder i en Matas det er okay det er ikke noget hun vil blive ved med men hun overvejer at leve fuld tid som glædespige. kun få ved hvad hun laver Ikke engang Patricks far, og skulle det ikke være løgn måske for oplagt modstander af købesex, kun en god veninde ved det. og er nok en smule rodløs og ved ikke rigtigt hvad hun skal lever en dag af gangen, Voksenlivet er gået lidt skævt kom måske for tidligt i gang med børn osv. hun er lige startet i branchen det er spændende hun for opfyldt nogen behov, behov for at blive tilfredsstillet og tilfredsstille. ja også kan hun lide sex. Hun fandt ud af sent hvor skønt det er. blev scoret på en bar da hun var 19 år af en erfaren herre der virkelig kunne sit kram og først der fandt hun ud af at hun havde nogen forcer hun ikke vidste hun havde. den erfaren herre var imponeret over evnerne og havde aldrig troede at hun var jomfru. det var på et tidspunkt hvor tingene begyndte at gå skævt. 

En aften blev hun kaldt ud til en særlig gæst Stjernepianisten James Osman, en fremragende pianist en af de bedste i verden og bor tilfældigvis lidt udenfor København når han ikke lige er på koncertturner. Han er ellers sky og tilbagetrukket. Det ender med at han ser hende flere gange. og det ender med at blive kompliceret da hun begyndte at få følelser for ham kan man det? Han er gået i stå og er i panik han skal spille Beethoven fjerde klaverkoncert og har mistet troen på sin egne evner på grund af en tragisk episode der lige er hændt. Mon hun kan genfinde gnisten hos ham og er det derfor han bestille hende.  På en eller anden måde for de hinanden videre til noget bedre. Måske stopper hun med at være den underskønne Jasmin.

Nåh ja sp kommer der nok også nogen erotisk scener det vil være mystisk andet, men om jeg overhovedet kan finde ud af det det aner jeg ikke.  

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Romantikeren Ja da. Igennem tiderne lært en del GP'er at kende ... også på et personligt plan. Jeg nyder samtalerne og det personlige nærvær mindst lige så meget som det der sker i sengen, jeg giver meget altid god tid, så det bliver ofte til timevis af samtale. En af mine bedste veninder er tidligere GP som jeg har bevaret kontakten med - så samlet set har jeg lært mange skæbner at kende, på godt og ondt.

Det som rammer mig dybt da jeg kan genkende lidt af det hele fra din historie, forskellige brudstykker fra forskellige fortællinger. Jeg er måske også lidt af en romantikker, jeg vil sige at største delen af de GP'er jeg har mødt betydet noget for mig og jeg holder af dem. Jeg kan genkende Jasim som en af de unge GP'er som kørte derud af med 120 i timen, men ikke har helt styr på deres følelser og måske går det lidt forstærkt - men som måske senere "knækker" og stopper sin karriere brat. Jeg kan også kende Jasmin som hun måske en dag bliver, en ældre mere rolig udgave som hviler i sig selv, har styr på sine føelser, er en stærk uafhængig selvstændig GP. 

Det for mig til at tænke, hvad med alle dem som jeg aldrig så igen, hvad er der blevet af dem? Hvordan er deres liv i dag. Nogle havde en del i bagagen andre havde ikke. Et eller andet sted har de ALLE en særlig plads i mit hjerte, ikke pga. den service de har givet, men fordi de har åbnet op og betroede mig deres dybeste hemmeligheder. 

Det får mig også til at tænke på, skulle jeg glemme det hele, "unlearned what I have learned", aldrig besøge en GP igen, lukke øjnene og have samme holding til GP'er som største delen af samfundet har? Hvordan har dette eventyr påvirket mig som person?

Redigeret af GrayNinja

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...