Hop til indhold
Guest Maya Kathrine

Seneste opdateringer - uge 47

Recommended Posts

Guest Maya Kathrine

Hejsa!

I sidste uge fik vi lanceret notifikationer ift. annonceprofiler. Desværre var det vist ikke helt gennemtestet. Sryy! Det er det nu/det er stadig menneskeligt at fejle :) Dertil er det så blevet lige lidt smartere(vagtplaner). Husk alle sammen at angive hvilken notifikationer i vil modtage og sende.

God Lørdag og første Søndag i advent i morgen!

<3 Maya & resten af holdet på Eroguide.dk

Notifikation om ændring i vagtplan

Nu er det muligt at følge en annoncørs vagtplan. Ved at tilmelde sig det, vil man opleve at få følgende mail-notifikationer:

  • Når der bliver oprette en ny åbningstid på en dag
  • Når en åbningstid bliver ændret til lukket
  • Når regionen bliver ændret til en region udenfor det interesseområde man kan angive.
  • Man får IKKE notifikationer når der ændres imellem regioner som man ikke har interesse i
  • Når tjenesterne bliver ændret

Vi glæder os til at se hvordan i medlemmer og annoncører vil gøre brug af det. En mulig fremtidig tilføjelse til dette vil måske være - at man får lov til at skrive en lille besked ifb. med lukning(sygdom, undskyldning) og muligvis også generelt. Vi vil derudover ikke udelukke at notifikationer kan blive ændret til at være VIP-only, da de kan have et voldsomt annonceringspotentiale.

Ændring af billedevisning på annonceprofil

Billedevisningen er ændret så der kun vises 5 billeder som udgangspunkt, og man kan så klikke sig videre til resten. Dertil er det nu gjort muligt at sortere billederne under "Rediger profil" med træk-og-slip. På den måde kan man bestemme hvilke 5 billeder der umiddelbart skal være synlige. Dette er ændret for at undgå at profilteksten kommer ud af fokus pga. mange billeder.

Udfordringer med annoncefremhævninger

Der har været en del udfordringer med brugere som formår at oprette flere profilfremhævninger på en dag. Der er lavet lidt overvågning og nogle ændringer til at undgå dette. Desværre har overvågningen vist, at det stadig en sjælden gang sker. Hvilket pt. igangsætter en manuel rettelse fra min side. Vi vil derfor meget gerne høre fra jer, hvis i oplever de mindste problemer med den funktion - eller blot noget som virker ulogisk. Pt. har det kun skabt forvirrende supportanmodninger, så det er ikke nogen fordel for nogen af os.

Næste uge

  • Påbegyndelse af en mulighed for dagsabonnermenter for annonceprofiler. Den er der vidst en del forventninger til ;)
  • Plus det løse :)

 

advent2.jpg

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...