Hop til indhold
Ravi

Pigerne i Auning/Gjesing

Recommended Posts

Guest chris 60

Jeg bor godtnok i Randers, men har endnu aldrig været derude. Dog har jeg læst herinde, at du generelt godt kan stole på både billeder og ydelser, der tilbydes. Nu er der ingen priser i den linkede annonce, men du kan osse finde dem på escort5, hvor der muligvis er priser. Ellers synes jeg at kunne huske, at de plejer at ligge i den rimelige ende. Go' fornøjelse, hvis du gi'r det et forsøg! ;-) 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Grenå skrev, for 8 timer siden:

Det ville være rart hvis man kunne stole på billederne. 

Det har du ret i. Men det er jo så der vi kan hjælpe hinanden her, ved at fortælle hvis billeder er ok eller helt ved siden af. 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har været der en del gange da Chantall var der. Og det var altid hendes egne billeder. Senere har der her på Eroguide været meddelelser om falske billeder. Billederne fra huset er korrekte. Det er et flot indrettet sted.

Sejer 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har været der en gang for ca. 1 år siden. Gik igen, da pigen slet ikke var den på billederne. .... Gæt hvem der var kønnest  pigen i huset eller hende på billederne.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...