Hop til indhold

Recommended Posts

Så var trykket blevet for stort igen og jeg måtte for en små 14 dage siden forbi Lilly (beklager jeg ikke har uploadet anmeldelsen før nu). Jeg havde lyst til en lille petite sag og det er Lilly i hvert fald. Jeg skal ikke lægge skjul på at de mange billeder havde virket.

Tog kontakt over whatsapp og fik sat en aftale om en times leg i stand. Så var det af sted til Rødovre til området hvor SG også ligger. Husket ligger ud til en vej men der er sat en plade i vindfanget som man kan gemme sig lidt bag ved mens man venter på der bliver åbnet.

 Døren blev åbnet af Lilly selv som viste mig ind på et nydeligt værelse med en fin stor seng, men de fleste senge ville virke store med en lille sag som Lilly i dem. Lille havde desværre ikke lagt hele krigsmalingen det morgen, men uden tvivl var det hende på billederne og hun så nu også sød ud. Da jeg mødte hende lignede hun mest dette billede. Selv handlingen var så som så – ikke dårlig men hellere ikke noget der kommer i nærheden af mine top 10 oplevelser eller piger.

 Der var ikke noget kys med, jeg spurgte ikke direkte, men det gjorde ikke så meget da der var en svag lugt af røg. Om det er Lilly selv der ryger eller en af de andre i huset ved jeg ikke. Til trods for en større indsats nede mellem Lilly ben havde jeg ikke held med at få hende om at ringe… men der er der er nu pænt dernede. Selve sexen var der hellere ikke så meget at sige til, Lilly havde lukket øjne hele vejen i gennem de stillinger vi nåede ingen jeg var færdig. Dejlige bryster og en pænt stram fornede er jo i sidste nok til at jeg kunne få et vellykket besøg selv uden kys og øjenkontakt.

 Det sagt så er Lilly en sød pige, da jeg var færdig fik vi snakket en del (faktisk ud over min betalt tid). Hun er en sød pige og jeg kan godt forstille mig at jeg ville få mere ud af endnu et besøg, men da min yndlings pige er i byen så bliver det nok ikke til noget i denne omgang.

LINK: https://escortguide.dk/P/lilly-best-megafrench-roedovre--30770.html

Del dette indlæg


Link til indlæg

Var et smut forbi igen for et par dage siden. Dog kun en bestilling på kun 45 min, hun har simpelhen en vildt lækker krop og er så petit at jeg ikke kunne styrer mig... specielt ikke til de priser og når der ikke var nogen af mine yndlingspiger i byen pt. 

Selv om hun virkede relativt glad for at se mig igen og kunne huske mig fra sidst så viste det sig at noget af det trak ned ved sidste besøg stadig gjorde sig gældende: Lukkede øjne fra det øjeblik sexen starter til den slutter. Denne gang lykkes det dog at få hende til at komme, dog ikke ved oral sex, men ved det efterfølgende lagengymnastik, og her var det svært ikke at forsøge at "stjæle" et kys da hun simpelhen så så kær ud da hun kom (men jeg styrede mig dog).

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg besøgte Lilly for en måned siden (ca) - også i Rødovre. Hun er sprød og petite og ganske fræk at se på. Det blev til en time med to skud i bøssen men uden at hun fik mig helt op at ringe. Der manglede lidt engagement og initiativ. Det hele var op til mig.men sød at snakke med og rimelige priser må man sige.

Del dette indlæg


Link til indlæg
kortehansen skrev, den 24. november 2016 at 13:20:

 

Så var det af sted til Rødovre til området hvor SG også ligger. Husket ligger ud til en vej men der er sat en plade i vindfanget som man kan gemme sig lidt bag ved mens man venter på der bliver åbnet.

 

Lyder næsten som om det er samme sted som Arabic Girl holder til

Del dette indlæg


Link til indlæg
Mr1time skrev, for 13 timer siden:

Lyder næsten som om det er samme sted som Arabic Girl holder til

Jamen det er det også. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Jogge skrev, for 16 minutter siden:

Jamen det er det også. 

Det skulle jeg lige havde vidst, så ville jeg helt sikkert have spurgt på pris med begge 2. Desværre ikke sikkert de gør det

Del dette indlæg


Link til indlæg

Næ det er ikke sikkert. Men det kunne da også være meget fræk først at tage 15 minutter med den ene, og så blive liggende og tage den anden. Det er stadig kun 800.

Jeg har prøvet noget lignende en del gange, altså at tage to piger efter hinanden, men aldrig samme sted. Måske vil nr. 2 være lidt forbeholden, af frygt for at hun skal kæmpe hårdt for at få dig til at komme igen. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...