Hop til indhold
Tjon

Frække Ida - Aarhus

Recommended Posts

Jeg havde i sidste uge set denne annonce:

http://www.escort-side.dk/Skinnende-WOW-diller?ad-id=6953

og sendte en sms om vi kunne lave en fræk aftale sidst på eftermiddagen onsdag (i går). Fik straks svar, at jeg var lagt i kalenderen - samt et spørgsmål om hvor længe hun måtte "pille" ved mig :D. Da jeg kender egne evner eller mangel på samme (samt måske at det var første gang jeg skulle møde hende) valgte jeg ½ time.

Vi havde aftalt at jeg lige skulle bekræfte aftalen på dagen - og i stedet for blot en sms valgte jeg at ringe til hende. Hun havde straks tjek på hvem jeg var - og lidt fræk flirten i telefonen gjorde jo ikke mine forventninger til vores møde mindre ;)

Jeg nåede stedet i Aarhus ca. 15 min før aftalt tid og tænkte, at jeg da kunne ringe og spørge om hun var "klar" (for det var jeg :D) Hun var klar, så jeg troppede op og blev mødt af telefonpigen, der ledte mig ind i et rum med en større mængde spejle i (noget som jeg fik glæde af senere hen :D ) Telefonpigen sagde at hun ville sende Ida "ind" til mig og forventninger var da rimelig store da jeg hørte skridt fra høje hæle på vej mod lokalet ;) .

Ind trådte en kvinde, der til fulde passer på beskrivelsen og billederne. Her tror jeg hverken der er snydt med alder, højde eller vægt (nogen gange er det jo set ved GP´er, at der skal ligges moms til alderen, men det er ikke tilfældet her - overvejer næsten om hun med den krop er sidst i 30´erne :shock: ). Hun var iført en superman (girl) bluse, der absolut ikke skjulte 2 flotte silikone bryster, og en lille kort ting forneden, samt hofteholder og højhælet støvler. Billederne er helt sikkert af hende - så her er der heller ikke snydt med noget.

Efter en kort præsentation og et lidt længere tunge velkomstkys blev den halve time bekræftet og vi afregnede, hvor efter jeg fik lov at "friske mig lidt op" på det tilstødende badeværelse. Da vi mødtes igen præsentere hun mig for 2 strittende brystvorter, der var meget tydelig gennem supergirl-blusen (meget frækt :)

Hvad der skete i den næste halve time vil jeg ikke gå direkte i detaljer med, men der blev suttet, slikket, kysset og kneppet i flere dejlige positioner - og der er altså nogle fordele med spejle på vægge og loftet, når man har en lille hidsig oven på sig :D). Det hele blev krydret med lidt sjov og fræk dialog under vejs.

Hvorvidt om Ida er en god skuespiller eller om hun virkelig kan li sex og det hun laver - ved jeg jo ikke 100%, men jeg vælger at tror det sidste. Jeg fik en super intens og meget nærværende oplevelse med Ida. Afskedskysset på vej ud af døren skete på hendes initiativ. Jeg oplevede at der var en god kemi mellem os, men det tror jeg faktisk hun vil have med rigtig mange mennesker. 

Jeg er nordjyde, men hun fortalte, at hun også kan besøges i Randers - så gentagelse vil der være store chancer for ;) - og afslutningsvis så vil jeg sige at hun i mine begreber lever op til det navn hun har valgt "Frække Ida" (for fræk - det er hun sgu ;)

Redigeret af Tjon
har indsat smileys

Del dette indlæg


Link til indlæg

Læs annoncen og du har svaret :D - det var "straight"

Efter min vurdering (og begrænset erfaring) var det absolut pengene værd, når jeg tænker på andre oplevelser og den betaling, som skulle erlægges der  

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...