Hop til indhold
Bebop

Maya eller Maja - new girl in cph

Recommended Posts

https://escortguide.dk/P/maya-new-girl-in-cph-1h-1000kr-all-service--31258.html

Ja, jeg ved godt hun tilbyder (mere eller mindre) alt uden, men hun har kondomer. Billederne i kombination med pris tiltalte mig. Eneste minusser var tilbud uden gummi og så at hendes tænder ser lidt specielle ud på billeder.

Helt kort (efter mine standarder): Billederne er af hende, men hun har tabt sig. Hun har en ret lav fedprocent, så hendes bryster virker lidt mindre spændstige og hun er temmelig spinkel. Da hun også er ret lav (i hvert fald under 1.60), så er hun alt i alt temmelig "petit". Hendes tænder ser sådan ud - det ligner en svag/tynd emalje ikke fx karies.

Sprog: en smule engelsk, lidt mere tysk.

Sted: En lejlighed ude i nærheden af Bispebjerg Kirkegård. Alt for blød seng (to boksmadrasser på ben). Så en anden seng i et andet rum, der kunne se lidt bedre ud (måske den anden piges arbejdsværelse - der var en kvinde til i lejligheden, som jeg kun hørte). Badeværelse med brus fungerer.

Aftale: Via sms med tilføjelse af at jeg skulle ringe, når jeg var ved husnummeret. Fik en sms på klokkeslettet, fordi jeg var blevet forsinket af ikke at kunne finde parkering i området om aftenen.

Købte 40 minutter. Blandet sex og megafransk. Ikke prangende, men o.k. til prisen, som jo er ret lav. Først fransk, så lidt sex, så megafransk. Hun var lidt sjov, og gav et kompliment, da hun spyttede ud, men teknisk var det ikke i top for mig. Hun suttede under de forskellige franske øvelser egentlig o.k. og med nogen variation. Men ved udløsning stoppede hun helt op, desværre. Så havde superfransk med håndafslutning egentlig fungeret bedre. Det blev kun til et klimaks, men mere sex. I alt vil jeg kalde hende mere "lydhør" end "indlevende". Hun skiftede velvilligt rundt i forskellige stillinger og tilpassede også lidt det franske efter mine ønsker. Hun grinede - især i starten - fordi jeg var så liderlig, at hun ikke skulle gøre meget for at bringe mig tæt på. I pausen efter første runde kunne vi med lidt sprogvanskeligheder godt small talke lidt. Jeg fravalgte fransk til hende pga. hendes menu, men hun virkede "berøringsvenlig" - jeg havde ikke fingre "oppe." Kys var tante.

Kommer ikke igen. Har brug for lidt bedre samspil end vi kunne - delvist måske pga sprog. De alt for bløde senge var også et nummer for usle. Det gjorde det svært at gennemføre nogle stillinger.

Redigeret af Bebop

Del dette indlæg


Link til indlæg
Citat

 

Tak Bebob sengen lyder som tag mig bag fra seng !! hvordan var numsen lille /bagfra syn ? er hun stram ? Kan godt lide dit skriv JP

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det lyder egentlig som om hun er ok til prisen. Jeg havde lidt afskrevet hende pga. de lave priser, men det lyder da som om det kunne være et skud værd med anal inkluderet i en time

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hendes røv er ligesom alt andet (herunder fissen) ret lille, men også lækker. Tog hende bagfra på flere måder, fx med hende i doggy og mig stående på gulvet. Flot udsigt, især hvis man som jeg tænder på en petit kvinde. Sådan en krop, der får min pik til at virke voldsom ;)

Især i starten under fransk havde hun god øjenkontakt. Det var med til at få hende til at grine :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Var en tur forbi Maya efter Bebobs gode og informative anmeldelse, og må tilslutte mig de fleste af hans iagttagelser.

Maya er virkelig en bette pige, og nok den mindste jeg har været sammen med. Hun er lidt svær at kommunikere med, men hun var i godt humør, og nem at samarbejde med.

Jeg tog en time med fransk og div. stillinger. Hendes franske var for hårdt til mig, men resten var ok.Hun holder slet ikke øje med tiden (det overlod hun til mig), og lod mig gøre alt i mit eget tempo. Hun smågrinede flere gange og virkede som om hun hyggede sig, men sagde ikke så meget. Hun bruger tilsyneladende aldrig glidemidler.

Konklusion: Hvis man godt kan li meget små piger og ikke går specielt efter franske fristelser, så er Maya et godt tilbud med 1 time for 1000,- inklusiv 3 x udløsning, fransk og dansk, begge med eller uden kondom og græsk med. Jeg ved ikke, om det græske er med forbehold, men det er med hende på toppen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg skylder nok at sige at jeg var forbi Maja for noget tid siden. Jeg gætter på at herværende anmeldelse havde genereret stor efterspørgsel. Jeg havde en lidt forvirret SMS kontakt men fik aftalt en tid. Ankom på klokkeslæt og ringede hende op for at blive lukket ind. Der skete ingenting. Ringede igen og blev lukket ind, mødte en broder på trappen. Da jeg gik ind lugtede der af gennemrøget brunt værtshus, Maya tog imod kun iført cigaret og telefon som hun i øvrigt talte i de næste 10 minutter. Da hun endelig tog sig sammen til at ignorere telefonen og spørge hvad jeg ønskede var det eneste jeg havde lyst til et langt bad og noget frisk luft, så jeg valgte at gå igen.

Hun virker som en sød pige men hun burde nok overveje en telefonpige. Og så kan jeg bare ikke abstrahere fra så meget røg. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Enig i at røgen burde være nævnt. Nu er hun vist flyttet siden jeg selv besøgte hende, så det kan måske gøre en forskel. Men jeg vænnede mig til det, derfor tænkte jeg nok ikke på at beskrive det. Men i starten af besøget var det markant. Bryder man sig generelt ikke om rygere eller røg, bør man sky hende som pesten. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...