Hop til indhold

Recommended Posts

Først det gamle trick med den rigtige adresse er overfor den man har fået. Ok, det er jo lige som det plejer. ;) Ned i lille ussel kælder, og ind i det mindste bollerum jeg har været lukket ind i.  :wacko: Men ok rent og ingen grimme lugte eller sådan. Szandy er en rigtig frisk, sød og sjov pige, der giver den fuld skrue fra du kommer til du går. Lille buttet tøs som i kan se på billederne. :wub: Alt er med gummi som hun sætter på med munden. En time for 900kr . Hun forsøgte  hårdt at jeg skulle komme mine to gange, men hun tømte mig fuldstændig første gang , :rolleyes:<3 så det er sku ok. En rigtig charmetrold , og god gammeldags købesex til en billig penge.  :P
Stedet 5/10
Prisen 9/10
Pigen 7/10  :wub:
Oplevelsen 8/10 ( tungekys ville havde været dejligt - men nej. )  :(
Mvh. Smørhulsbarnet. 

https://escortguide.dk/P/szandy-wonderful-girl-waiting-for-you-norrebro.-31158.html

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har prøvet Szandy for et halvt års tid siden. Fik en lidt mekanisk oplevelse, men jeg kan have fanget hende på en dårlig dag, dem har vi jo alle!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har også prøvet hende en enkelt gang. Fik fuld valuta med hende, og var rigtig glad da jeg gik...helt tømt...hahahaha....
Overvejer et comeback nu du beskriver hende...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Enig, value for money ! Jeg var forbi i sommer med øko blæs, og godt knald i forskellige stillinger. 15 min til 400...Hun var så grundig med min pik i munden, og vi fortsatte da også først til knepperiet da hun var sikker på at jeg var tilfreds med blæset og ville ind i hulen.  "I make a good blow right? You are happy?"  Ja, alt var ok, og så fik det runde og trinde tøsebarn en ordentligt tur på fars kæp. Kom med et brag, og gik tilfreds derfra med heeeelt tomme boller.

enjoy fuckboys

Ps jeg var også forbi Yvette. 300 kr for blowjob med gummi, og et hurtigt knald. Det trak ned at hun ikke ville ride, og stram er hun sgu ikke. Jeg kunne ikke rigtig tænde, er ellers helt vild med frodige kvindeformer. Jeg kom dog til sidst, behagelig og nem at tale med ellers. Beats me..?

 

Redigeret af DrDre

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...