Hop til indhold
Partymaker

Hold jer væk , polske piger Dannebrogsgade Aalborg

Recommended Posts

Julefrokost tid ,  og selvfølgelig var der ingen damer i selskabet som var noget værd .. 

ja jeg besluttede mig for at ringe til hende her 

http://www.escort-side.dk/Extasy?ad-id=6167

det lød meget lovende , selv da døren blev åbnet tænkte jeg - fair nok lækker ung dame - 

Et bad bliver man også tilbudt , så alt var i sin skønneste orden INDTIL vi skulle igang , aldrig har jeg prøvet en mere fraværende og intetsigende oplevelse , hun kigger bare op i loftet absolut ingen indlevelse udover falske stønnen .. Selv hvis jeg slugte 4 vigra piller ville den simpelthen faldet død sammen . Jeg bad hende tilsidst om at hoppe af for selv at klarer det sidste med hånden . Øv spild af 1200 kr for en Time , mindre en 25 min efter stod jeg ude på gaden , vel og mærket når man tæller tiden med som hun brugte på at gøre sig klar . 

Kiggede de andre annoncer igennem og hvis det skulle passe skulle de være 6 piger i den lille 45 kvm lejlighed .. Fup og svindel, ren penge maskine ... HOLD JER VÆK ... 

Stedet 10 

Pigen 8

oplevelse 0 

gentagelse ALDRIG i livet igen , spild af penge og tid .. 

God nat til jer alle derude 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har jeg også oplevet et par gange, hvor man møder en pige som er sød, ser skøn ud, er måske endda flirtende, men det viser sig at hun blot har lagt de rette folder.

Jeg så engang cirkusrevyen hvor jeg sad ud i siden og kunne se skuespillerne koncentreret blikke inden de skulle på, cirkusrevyen er altid glade og positive, det lagde de rette folder, i det samme da de kom ind på scenen, så lignede det nogen der for alt i verden ikke kan undvære at være på scenen og fjolle rundt med overspil  og tiltider tvivlsomme parodier.

Man vil jo gerne have pengene, til måske en tørt sted eller en bundløs gæld eller hvad ved jeg. så man jo lokke med kvindelig midler og tricks og hvem kan ikke afvise disse tricks. på dette punkt gjorde hun det jo godt, det er utroligt svært at gennemskue disse kneb.

Næste gang find en dansk klinik med danske piger, bare et godt råd det må da findes i Aalborg

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej 

 

Bliver nød til at spørge, er hende Channel i Dannebrogsgade  - er det hende eller en anden der ligner hende??? Evt. Skal jeg snuppe 30 min eller bare en Quick  - jeg ønsker 30 min hvis hun er god.... jeg drømmer om at lege med de bryster :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...