Hop til indhold

Recommended Posts

Havde trang til at få schlong poleret og så i efterlysninger at betti var startet i Holbæk  dejligt tæt på  ringede og fik en aftale. Stedet er en ret faldefærdig bygning centralt i Holbæk. Gik derop og foreslog økofransk. Der skulle pludselig et tillæg til på 300. Der burde jeg ha gået. Nå, hustlede  det ned til 100 og gik i gang. Det er pigen på billederne. Fra Ungarn.  taler 5 ord engelsk.. hun er meget sød,  men ser ret brugt ud i virkeligheden.  Det franske var helt mekanisk, så schlong gad ikke stå op.  Ved hiv og sving kom der  en udløsning.  Hun siger ikke mig noget.  Måske en anden.

Schlong

Del dette indlæg


Link til indlæg

Billederne er ikke retvisende. Lidt hængemave  og ditto bryster.  stedet er i umiddelbar nærhed af den gamle markedsplads . Du kan jo tage op og kigge på hende. Mig kan hun desværre ikke ophidse. Det ville i øvrigt Være rart om der var nogle lækre GP  er i Holbæk . Det mangler.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...