Hop til indhold

Recommended Posts

Rigtig god oplevelse hos Vicky i Valby idag :)

Har været lidt træt af de halve timer man køber, men som man ikke får nok ud af i forhold til de billigere 15 min. Men da jeg stod overfor hende i værelset var der ingen tvivl, her kunne 15 min ikke være nok, så det blev de 30 min. Der er massere af tillægsydelser man kan få, men det hoppede jeg ikke ud i. Står dog med en fornemmelse af, at hvis jeg havde købt noget ville jeg ikke have været blevet skuffet.

Hun er simpelthen smuk. Ung og smuk og med massere af liv. Billederne er helt retvisende. Brysterne er hjulpet på vej, og det er lidt synligt, men dejlige bløde og berøringsvillige. Helt glat forneden og hendes bløde hud er et kapitel for sig selv. Slank pige med en smal talje.. lige det jeg går efter. God indlevelse fra hendes side. Bestemt en oplevelse i den rigtig gode ende. Stedet er dejlig roligt og man kunne gå lige ind. 3 andre pige tilstede og man fik lige hilst på dem alle da de sad lige ude for døren. Massere af grin og fnis, så de virkede til at hygge sig. Jeg kunne sagtens tage en tur mere med Vicky inden hun tager videre om en uges tid. Eller måske med en af de andre piger. De var alle værd at kigge nærmere på ;)

https://escortguide.dk/P/sweet-vicky-blonde-baby-in-cph-100-real-pictures--31189.html

Del dette indlæg


Link til indlæg
Lynkineseren skrev, for 20 timer siden:

Hun ser rigtig sød ud. Er superfransk med i "basispakken"?

nej ingen superfransk. Men er heller ikke noget jeg spørger efter. Et ok blow med gummi.

 

Anton123 skrev, for 8 timer siden:

Er der kys?

og heller ingen kys i den rå pakke. men det kan tilkøbes kan jeg se.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for anmeldelsen. Synd der ikke har været lidt mere skriveri om søde kønne blonde Vicky.

Hun ser præcis ud som på fotos. Modelflot perfekt slank ungpigekrop. Præsenterede sig i ualmindelig velsiddende hvide blonder, - high class og nede på jorden. Taler godt engelsk. Cute og lidt genert, men smilende og med ønske om at gøre det godt. Tænker hun er ny i faget, på den gode måde.

Jeg er ganske uenig med Furture om brysterne. De er store og ualmindelig flotte, bløde og velsiddende som kun naturen kan skabe dem. De er bestemt helt ægte og i særklasse; deri er mine øjne og hænder ikke i tvivl, og Vicky bekræfter det også.

Blonde Vicky har sidste dag i dag. Jeg håber, hun kommer tilbage, selv om hun på sit første besøg nok ikke har fået den opmærksomhed, som hun fortjener,

(Blonde Vicky bør ikke forveksles med også aktive brunette Vicky andetsteds i Valby-området; hun er også anmeldt for nylig, og hun er i enhver forstand i særklasse, men det er en anden historie)

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak @Pigeglad - på din opfordring var jeg så heldig at nå at besøge Vicky inden hun tager hjem. Jeg er enig med alt du skriver. Wouw hun ligner jo en foto model :o + Sød, dejlig, dufter fantastisk, maser af øjenkontakt. Mange tak fordi du fik mig afsted :) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...