Hop til indhold

Recommended Posts

http://www.krak.dk/f/nangfa-thaimassage:129691223/8200-aarhus+n

https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1TZZ787Yc3X8vmyNp6-eIayy9ytI&hl=en_US&ll=56.17901558132748%2C9.574506999999926&z=8

Var ved Fah (eller Fa) i Nangfa forleden dag i Århus. 

 

Fah (der ikke er at forveksle med Fah i Winner i Århus) er vel det, man kan kalde "en solidt bygget kvinde". Hun er omkring 35-40 år og bestemt i den mere robuste ende af en thaikvinde at være. 

 

Massagen var overraskende kompetent af et "rødt" sted at være, og Fah kom godt rundt over det hele. Der havde jeg faktisk ingen ting at udsætte, og massagen var næsten af "grøn" kvalitet. 

Pirringen var der selvfølgeligt også. Efter 20 minutters tid blev pirringen af de ædlere dele mere tydelig. Den klassiske thai-forhandling fulgte, og vi blev enige om 600 kr. for massage og HJ. 

Det udførte Fah effektivt, omend ikke specielt sensuelt, og den ønskede effekt var der efter kort tid :-) Fah havde i øvrigt taget toppen af under HJ; hvilket afslørede en ganske imponerende barm. 

Efter HJ fortsatte Fah med massage, hvor hun virkelig kom hele kroppen rundt, og fik taget godt fat i især arme og hænder. 

Til sidst var jeg ved at være (lidt) parat til endnu et HJ. Fah gav endnu et HJ, denne gang lidt mere langtrukkent, da jeg allerede var godt bombet på det tidspunkt. 

Efter næsten præcist 1 time ud i den skarpe efterårsol; 600 kr. fattigere, men faktisk med en dejlig velvære i kroppen. 

 

Facit: Hvis man leder efter en ung thaikvinde, så er det ikke der, man skal lede. Hvis man derimod vil have en dejlig og relativt hård massage, med en lille "håndtrold" lagt oveni, så er Nangfa et udmærket sted, og Fah en udmærket GP. 

-Bliver nok ikke stamkunde der, men er på den anden side glad for at have givet et nyt sted chancen...

 

Stedet er som thaisteder er flest: Et mindre kælderlokale, der var pænt og rent. Heldigvis ingen fugt eller kælder-lugt, og endnu mere heldigvis: Ingen lugt af thai-cuisine. 

 

Redigeret af Thai-fan

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...