Hop til indhold
Balshoi

Julia - et sandt vidunder

Recommended Posts

Det er vel efterhånden et års tid siden Julia sidst besøgte København, der blev dengang lavet en eller flere tråde om hende, men jeg synes hun er så dejlig, at hun fortjener en ny tråd.

Ved gensynet undrede jeg mig igen over, at hun ikke er blevet spottet af en model fotograf og er i gang med en karriere på det område. Julia er, set gennem mine øjne, både meget smuk og mega fotogen. Ja - Det er hendes billeder i annoncen.

https://escortguide.dk/P/julia100-real-from-latina-hot-girl-frist-time-in-cph-oesterbro-30401.html

Da døren åbnedes blev jeg mødt af et stort knus og kys der udtrykte gensynsglæde. Aftale og kontant afregning var hurtigt overstået (en time + kys). Hænder og parringsredskab blev behørigt afvasket – havde taget bad hjemmefra, og derefter var jeg 100% den længe savnede kæreste i den følgende time.

Længselsfulde tungekys og andre kærtegn, blev udvekslet, og snart landede vi i sengen hvor vore hænder og tunger fortsat udforskede hinandens kroppe. Julia har en vidunderlig krop, der er værd at udforske. Et par naturlige bryster i ”størrelse håndfuld”, vidunderlig blød hud og en røv i verdensklasse.

Jeg slap tungekysseriet for at lade mig glide ned af hendes krop, først til brysterne og siden længere ned i 69, hendes fisse og klitoris blev grundigt masseret af min tunge. Samtidig have Julia travlt med at lege, slikke og kæle for mine ædlere dele – det var dejligt, men for ikke at komme for hurtigt måtte jeg snart vende rundt og koncentrere mig om at slikke hende – kan sammenlignes en gourmet oplevelse.

Da mit tungearbejde havde gjort sin virkning med krampeagtige sammentrækninger af Julias underliv og lår til følge, slappede vi lidt af i ”nusse, kysse, kæle mode”, hvorefter Julia fik lidt rygmassage. Hun syntes der var rart, og jeg nød at mærke hendes bløde hud og synet af hendes velskabte røv mens min pik var på oplevelsestur op og ned af hendes velskabte baller - med yderste forsigtighed, sjoveren skulle jo nødig komme på afveje uden kondom.

Efterfølgende blev jeg placeret på ryggen og Julia genoptog sin udforskning af min krop med hænder og tunge og sluttede med at sænke læberne over min pik i en pragtfuld superfransk. I løbet af den franske superbehandling blev der monteret kondom med munden, så diskret at jeg ikke lagde mærke til det, og jeg måtte se efter om det var monteret da hun sænkede sin fisse ned over min pik. Cowgirl, russisk (tror jeg det hedder når pigen sidder på hug over dig), omvendt cowgirl (fantastisk syn – den røv, altså) vende om til missionær så jeg kunne se vor smuk hun er og der kunne udveksles lidenskabelige kys. Sluttelige op på alle fire og afslutning med en ”doggie”.

Eftar et brag af en udløsning, blev jeg behørigt aftørret her og dér, og hoppede i bad inden afgang. Mange knus og kys på vej ud til døren og et tantekys +see you til afsked. Og jo, står det til mig skal vi ses igen – mange gange.

Som den tålmodige læser nok har opdaget, er Julia en oplevelse ud over de sædvanlige hvis det er GFE med en usædvanlig smuk pige man går efter.

Mvh
Balshoi

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...