Hop til indhold
Onslow

Så sandt, som det er sagt

Recommended Posts

Og hvor har han ret. 

DR kunne slet ikke FOREstille sig at deres kæledække kandidat ikke blev valgt. Så de sendte en hær at licens og skatte betalte mennesker afsted for at bekræfte sig selv og hinanden. Mage til dekadence og mage til disrespekt for andre menneskers penge skal man lede længe efter.

og ALLE i Danmark tror at Trump er en katastrofe.... når man spørger hvorfor, er svaret nogle af de one-liners manden er kommet med, men sjældent hans politik. Det er hvad DK (og tv2 iøvrigt) har oplyst de danske seere om. Danskerne er håbløst uvidende om, og har et meget karrikeret indtryk af, Trump's politik.

  • Synes godt om 1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg tvivler på at de der ikke er journalister eller politikere, eller USA kender (eksperter) kender USA så godt at de kender Trump og republikanernes politik, jeg var på jobbet i fredags, og to kvinde kolleger sad og bekræftede hinanden i at det var forfærdeligt at han havde vunder og det var en katastrofe o.s.v, begge er humanister, bachelor uddannet, og de stemmer radikalt.....deres eneste viden er angiveligt fra medierne, med centrum venstre orienterede (flertal af journalister) og den dermed liggene vinkling eller bias, som det hedder på journalistisk....

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu
×