Hop til indhold
Onslow

Så sandt, som det er sagt

Recommended Posts

Og hvor har han ret. 

DR kunne slet ikke FOREstille sig at deres kæledække kandidat ikke blev valgt. Så de sendte en hær at licens og skatte betalte mennesker afsted for at bekræfte sig selv og hinanden. Mage til dekadence og mage til disrespekt for andre menneskers penge skal man lede længe efter.

og ALLE i Danmark tror at Trump er en katastrofe.... når man spørger hvorfor, er svaret nogle af de one-liners manden er kommet med, men sjældent hans politik. Det er hvad DK (og tv2 iøvrigt) har oplyst de danske seere om. Danskerne er håbløst uvidende om, og har et meget karrikeret indtryk af, Trump's politik.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg tvivler på at de der ikke er journalister eller politikere, eller USA kender (eksperter) kender USA så godt at de kender Trump og republikanernes politik, jeg var på jobbet i fredags, og to kvinde kolleger sad og bekræftede hinanden i at det var forfærdeligt at han havde vunder og det var en katastrofe o.s.v, begge er humanister, bachelor uddannet, og de stemmer radikalt.....deres eneste viden er angiveligt fra medierne, med centrum venstre orienterede (flertal af journalister) og den dermed liggene vinkling eller bias, som det hedder på journalistisk....

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...