Hop til indhold
Oldtimer

Katja - Harrisleer strasse 30

Recommended Posts

Lad mig sige det som det er: Den dårligste GP oplevelse ever.

Katja er en meget smuk og lækker ung russisk kvinde, nok lidt ældre end de 21, men stadig i tyverne og meget smuk at skue.

Jeg ankom og Katja var i gang med at indstille kanaler på TV'et (til dårlig porno), men hun kunne dog tage imod pengene (70 € for ½ time), ellers var det afklædning af mig (selv) hun havde røde minimale tangaer og sort kunstlæder BH som beklædning. Da hun hørte, at jeg var fra DK, blev hun meget interesseret i at høre om markedet i København. Hun blev nok lidt skuffet, da jeg fortalte hende om prislejet. Kommunikationen foregik på tysk, som hun foretrak, men hendes sprogkundskaber er meget ringe. Hun forstod langt fra alt og hendes engelske er endnu ringere.

Selve akten bestod i, at jeg lagde mig på briksen og så famlede hun ellers med sine kølige fingre på minitimeren (det var nu ikke så ringe endda), så han kom op at stå, så røg den røde sytråd og jeg fik kondom på og fransk, med meget håndkraft. Om på ryggen og mig indenbords, ingen fransk til hende, ingen nussen, ingen kælen for de nydelige babser (under BH'en), Benene var halvt samlet, så minitimeren kunne komme til men maxitimeren blev holdt på afstand. Så lidt doggy style, og det var det. Ja, jeg kom da, men det var godt nok ikke tilfredsstillende.

Så lidt mere snak om det danske marked, men efter 15 minutter alt i alt, må jeg indrømme, at jeg ikke orkede mere så, på med tøjet Tjav og ud i kulden.

Hun er vældig pæn, men hader sit job (eller mig), så ingen chance for gentagelse herfra og en lille advarsel til andre brødre.

Link: http://www.fl-girls.com/profil/8187/Katja

Billederne passer meget godt.

Venligst OT

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...