Hop til indhold
Donethat

Rita near Tilst

Recommended Posts

Besøgte denne pige fra Litauen i går aftes

http://www.escort-side.dk/Ny-Smuk-modelAarhus?ad-id=6996

Havde læst om hende, og anmeldelserne holder vand ligesom billederne er ægte. Synes hun virker en smule reserveret på billederne, men det er hun langt fra i virkeligheden. Blev mødt af en meget smilende, meget talende og sød og naturlig pige. Vidste det ikke blev i den helt billige ende, men har prøvet at spare den sidste lap flere gange tidligere og er som regel blevet skuffet :)

Valgte en time med økofransk. Hun giver en god GFE oplevelse med lange og intense kys, og hendes fransk er super lækkert, varieret og ikke mindst dybt. Det blev til to halvlege med afslutning i doggy i første halvleg, en god snak i pausen med masser af grin og hygge, og en lang økofransk med HJ finale i anden halvleg.

En god oplevelse. Man skal være hurtig, hvis man skal nå at besøge hende. Sidste arbejdsdag er i morgen fredag, inden det går hjem til Litauen. Hun har andre planer for fremtiden med noget business i Litauen, og går det godt med det, så forventer hun ikke at vende tilbage til Danmark for at genoptage dette GP job. 

Thanks Rita for a nice experience last night. You're a sweet girl and I loved being with you. Good luck with your new business. Hugs

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...