Hop til indhold
Dunkedyret

Barcelona

Recommended Posts

Tak for de mange gode anbefalinger om Barcelona - var forbi Topdamas i går. 

Værtinden introducerede mig for pigerne der var på arbejde - vel en 8 stykker alle unge og særdeles sprøde, efter to visninger (fordi jeg ikke kunne huske deres navne) valgte jeg en time sammen med Love, først i 20'erne store DD bryster og den ondeste lille fitness røv og så var hun med på en gang græsk. 

Da vi kom ind og skulle i gang var hun mere end almindeligt uinteresseret og forbeholden. Det græske skulle kun være en lille smule og hun ville ikke give fransk uden med mindre jeg betalte mere. Det er egentlig ok men hendes attitude var helt tydelig at det var noget der bare skulle overstås - så meget at jeg fuldstændig mistede rejsningen og stod helt af. Så jeg ringede til værtinden og fik forklaret situationen og der var de super service orienterede. Jeg var nød til at betale noget for den tid der var gået, hvilket var helt ok og efter 10 minutter fik jeg besøg af Suzi - lille nips fra venezuela med de ondeste bryster og den strammeste røv - hun var ikke på græsk men havde en helt anden tilgang en den forrige. 110 euro for en time med bad og massage inkluderet.

Sexet var ikke specielt god og det får mig da til at tænke over det med de unge piger. Jeg er selv 50 men ret veltrænet og lidt over middel i størrelse og jeg har altså bare de bedste oplevelser med kvinder der er over 30, det er som om de unge piger har lidt svært ved det med modne mænd. 

 

Men topservice på Topama og super lækre rammer - ved ikke om jeg kommer igen da det med alderen er lidt en udfordring - har set lidt på noget escort med en lille lækker Trans i stedet, en der helst vil være passiv hvilket er min foretrukne da jeg gerne vil have noget græsk, men som den udførende;-) 

Hvis der sker noget smider jeg lige en beskrivelse her.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...