Hop til indhold
ChoosyVery

Laura, Engtoften, Aarhus: Sød og våd

Recommended Posts

Jeg besøgte Laura her til aften: http://www.escort-side.dk/Engtoften-16-A-8260-Viby?ad-id=2886

Det er hende på billederne og hun var faktisk ret sød - kønt ansigt også, og selvom hun var forretningsorienteret, så var der ikke noget pushy over det. "Hvad vil du have?" og "Ok, det bliver 600 kroner. " Ikke så meget pjat. 

Jeg kan godt lide hendes krop: Hun er 23 år ung, slank, med små bryster og virker kort sagt som en slags naboens datter, som man kan møde på en ferie i Warzawa. Ja, hun er fra Polen, men taler nogenlunde engelsk. For mine 600 fik jeg 15 minutter med et udmærket blæs med gummi - hun gjorde sig umage, og brugte ikke hånden overhovedet. Så gjorde jeg gengæld til hende, og kunne konstatere, at hun har en dejlig mis: Helt og perfekt glatbarberet og med store læber, lige som jeg kan lide det. Jeg varmede langsomt op, fortsatte i lavt tempo og der kom ikke en lyd fra hende. Men hun blev våd, og det kunne jeg mærke, da jeg trængte op. Hun havde fundet glidecremen frem fra starten, men brugte den ikke - og det var ret lækkert. 

Vi forblev i missionæren, og her oplevede jeg det interessante, at hun pressede mig op i hende - blidt, men bestemt. Igen og igen. Først troede jeg, at det var for hendes egen skyld, eftersom hun tydeligvis var blevet meget våd. Men jeg kunne simpelthen ikke afgøre om det snarere var for at jeg skulle komme hurtigere. Men det var bestemt ikke ubehageligt, tværtimod - lidt GFE-agtigt, faktisk - selvom hun i øvrigt ikke var stort mere aktiv end mens jeg slikkede hende, og heller ikke kom med flere lyde. 

Samlet set var det en dejlig oplevelse, og der var på intet tidspunkt tidspres eller andre ubehageligheder. En del distance, som jeg vil kalde "professionel", men Laura er sød og til prisen er der intet at udsætte på oplevelsen. På menuen står i øvrigt at hun tilbyder spansk. Det tror jeg nu bliver vanskeligt. 

Men hun kan anbefales, hvis man kan lide unge slanke (ikke tynde) piger med små bryster. 

 

 

Redigeret af ChoosyVery

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...