Hop til indhold

Recommended Posts

Da der ikke kom noget respons på min efterlysning måtte jeg jo hellere tage en for holdet. Besøgte Jeanette på Nørrebro. Hun holder til i "den berygtede kælder" på en sidegade til Nørrebrogade, hvor der er alt andet end diskret. Men med det sagt, så til det positive. Det ER hende på billederne 100%. De er endda taget i kælderen og er meget velligende. Der er virkelig dømt ungpigekrop for alle pengene. Hun siger hun er 20 år og det vil sagtens kunne passe. Om hun lige er 20, 21 eller 22 - who care? Dejlig, dejlig blød og lækker krop. Hun mødte mig smilende og halvt syngende og var i et strålende humør. Hun var lige kommet ud af badet og duftede skønt af parfume og creme. Vi fik hurtigt ordnet det praktiske (betaling for 30 min.) og hun begyndte straks at pirre og smyge sig ind til en. Hun har de dejligste ungpigebryster man kan forestille sig. Helt bløde og med den der tynge som kun purunge piger kan have det. Efter lidt sutteri spurgte hun obligatorisk hvilken stilling jeg foretrak. Hun var selv mest til missionær, så den startede vi i. Lige da jeg trængte ind killede det i hele kroppen så stramt og varmt var det. Tog fat om hende hofter og kneppede hende dybt og hårdt uden at det blev voldsomt. Hun er god til at holde øjenkontakt og giver en lov hele vejen. Jeg kunne selv få lov at bestemme hvordan pikken skulle stimuleres og ikke noget med at holde hænderne på indensiden af lårene så det ikke er muligt at støde så dybt. Nææ nej, der var fri adgang. Jeg sagde, at jeg ville nå at tage hende i doggy før jeg kom og det fik jeg - selvfølgelig - også lov til. Hun stillede sig på alle fire i sengen med fronten mod et spejl, så jeg kunne holde øjenkontakt med hende. Igen var det bare at tage hende som jeg havde lyst. En enkelt gang skar hun ansigt og flyttede min ene hånd længere mod hendes hofter, da den havde bevæget sig op på siden af maven og jeg måske tog lidt for hårdt. Beklagede og hun virkede til at acceptere min undskyldning. Udover den dejlige øjenkontakt, så var der også adgang til hendes bryster der bare vuggede i takt med at jeg stødte op i hende. Da jeg var ved at komme havde hun fanget logikken og holdt øjenkontakt samtidig med at hun sagde en masse frækt. Da jeg havde skudt ladningen af gav hun mig også lov til stille og roligt at køre lidt videre i hendes fisse for lige som at mærke det sidste. Ikke noget med at skynde på mig. Det var skønt og hun gav mig den tid jeg havde brug for før jeg trak mig ud. Skønt! Hun fortsatte i det gode humør ved at synge og smådanse til stor morskab for os begge. Kan kun sige at det var en dejlig oplevelse. Stod på gaden igen 40 min. efter hun havde lukket mig ind, så jeg fik alt jeg havde betalt for.

https://www.escortguide.dk/P/hot-jeanette-100-real-30675.html

Jeg synes det er svært at give karakterer, men er man til ungpigesex, så er Jeanette mit bedste bud so far i København. Hun fortalte at hun snart rykker i nogle andre lokaler på Amager, men det skal hun jo nok informere om, hvis I tager kontakt. Man kommer helt til at holde af pigebarnet, så derfor kommer endnu en opfordring, der har lydt så ofte i dette fora: Pas nu godt på hende. Hun er en ung pige langt væk hjemmefra, der yder giver os lov til at opleve sådan en krop og ung pige på nærmeste hold. 

Redigeret af jydetampen
  • Synes godt om 5

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ha ja, det er faktisk rigtigt. Måske derfor hun virkede bekendt. Jeg kan garantere 100% at Jeanette er hende på billederne i annoncen :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Anna Hathaway er da hellere ikke værst.

Orv tænkt hvis det var hende, det var taget på ressouchtur til hovedstaden

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg besøgte hende sidste efterår samme sted. Det ER hende på billederne, og jeg fik en service i lig med anmelders. En alt i alt meget positiv oplevelse.

  • Synes godt om 1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu

×