Hop til indhold
reteph19

Samantha Olivera

Recommended Posts

Besøgte Samantha i forgårs. Hun holder til ude i Sydhavnen.

https://escortguide.dk/P/samantha-olivera-now-in-copenhagen-whitout-tabu-30672.html

Jeg er normalt til de meget feminine og mindre modeller. Det var derfor med blandende forventninger at jeg troppede op på den opgivne adresse.

Der er ingen tvivl om at billederne viser den person der tod imod mig. De har dog været igennem en yderst effektiv photoshop og jeg burde i bagklogskabens ulidelligt klare lys være gået min vej, især da Samantha var rimelig høj, ca. 176-178 cm.

Nååeh men jeg var sgu liderlig og tænkte med den forkerte kropsdel. Fik betalt og så gik det ellers for alvor ned ad bakke...!

Da de 1.000 kr. - for en halv time - først havde skiftet hænder ændrede hun fuldstændig karakter....! Blev mere offensiv/aggressiv og krævede bla. at jeg skulle være den aktive og sutte pik på hende uden kondom....... Svært at holde begejstringen oppe og det endte da også med at jeg stod uden for igen efter 15 min og 1.000 kr. fattigere.

Behøver jag at sige at jeg ikke kan anbefale hende og ikke kommer igen.

     

Samantha.jpg

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Dave

øv det var da en kedelig oplevelse. jeg gik ellers lige med tankerne om at besøge hende. Det vil jeg genoverveje. andre med samme erfaringer?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...