Hop til indhold

Recommended Posts

Hej

Var igår forbi hende https://escortguide.dk/P/-lilly-first-time-in-denmark-from-germany-rodovre-100-real-pictures--30770.html

Det er hende på billederne ingen tvivl,hun er super sød, snakker både tysk og engelsk, vi snakkede tysk da hun helst ville det, kan man godt forstå når man kommer fra Tyskland.

kontaktede pr sms, fik adressen ligger rimelig okay, aftalte tid, også afsted til hende, man skal ind af hoveddøren, til info.

Aftalte 45 min, hygge med tid til at tage det roligt, det kan jeg godt lide, selve akten holder jeg for mig selv. masser tid til at snakke bagefter, så ikke noget med hurtig ud af døren, det var en godt oplevelse som desværre ikke sker så tit hos udlandske piger her i Danmark. Var ude af døren ca. 55 min efter, må også sige at jeg synes at kemien var god.

Anbefalede at hun skulle tage nogle billeder, med en avis, for at vise at hun er virkelig hende.

Til info har hun intet med Monika at gøre som der skrevet om herinde, hun sagde at hun fik hendes profil den første dag, hun har nu lavet en ny, og Monika har fået sin tilbage, de bor ikke samme sted.

Snesko   

Del dette indlæg


Link til indlæg
fallara skrev, 1 time siden:

Den her tråd er måske værd at kigge igennem inden man beslutter sig.

 

Det er en anden pige... er vist blevet afklaret.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...