Hop til indhold
ChoosyVery

Regina i Vejle

Recommended Posts

Besøgte hende her i går: http://side6.dk/massage-escort/vejlegirls/7956

Jeg tror det er hende på billederne, og hun er faktisk en meget køn pige - jeg synes lidt højere end 160 cm, men smukt ansigt med store øjne og et sødt væsen. Knap så slank og naboens-datooer-agtigt som billederne antyder, men heller ikke ringe. 

Desværre holder hun til i en lejlighed med to andre ungarnske piger, der er ude i samme ærinde. Det ville egentligt være praktisk nok, hvis ikke lige det var fordi de tre piger kun har eet arbejdsrum. Så jeg sad og ventede fem minutter på at den forrige kunde blev færdig med en anden pige. Her kunne vi jo godt have sludret lidt men det ville have krævet, at mit ungarnske var bedre - meget engelsk eller tysk blev det ikke til. Og hvis ikke jeg selv havde foreslået, at jeg lige gik ud i køkkenet, når den anden kunde kom ud, så ville han være faldet over mine ben i sofaen. Ikke særligt elegant. 

Og da det så blev min tur, så åbenbarede arbejdsrummet sig som en slags gæseteværelse med en briks. Ikke en ordentlig dobbeltseng, men en smal briks. Det begrænser jo udfoldelsesmulighederne noget. 

I ventetiden havde jeg ligesom fanget, at det her vist bare handlede om at få taget trykket - jeg havde nemlig betalt mine 500 inden jeg havde fået oplyst, at der var ventetid. Nå, sådan blev det også - Regina startede med at prøvemontere gummi omvendt, hvorefter jeg fik et nyt og selv monterede det. Så gav hun en maskinel omgang fransk med kraftigt håndarbejde, som jeg måtte stoppe så hun ikke flåede mig i stykker. Så besteg jeg hende i missionæren, så jeg kunne se hendes kønne ansigt, pumpede roligt løs (og det var sådan set fint nok, hun brokkede sig ikke eller kiggede på uret) og så blev jeg ellers færdig. 

Mere er der faktisk ikke at sige om den sag. 

Udover måske, at alle de tre piger røg. Så som bonus fik jeg også en lugt af røg med hjem. 

Gentagelse. Nej. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...