Hop til indhold

Recommended Posts

Tog en chance med en tur til Rødovre; her har naboen til en trafikeret vej fået en ung & ungarsk datter https://escortguide.dk/P/new-evi-in-town-...-fresh-new...gfe..-rodovre-29728.html

På trods af trafikken fungerer adgang til stedet fint, da der er sat en skærm op, så man kan stå i ly på trappeafsatsen til døren åbnes. Pigen på billederne tager imod - ovenikøbet i outfittet fra annoncens forside... knæstrømper med sløjfer og det hele. 

 

Evi taler så dårligt engelsk, at det er nærmest umuligt at føre en samtale. Tysk virker heller ikke, mens hendes franske starter meget blidt og vådt... det bliver det så ved med. For mig bliver det kedeligt i længden, men er man til blide blowjobs er det jo fint. 

 

Højde, drøjde og alder, tror jeg, passer fint med annoncen og Evi kysser både dybt, vådt, længe og gerne. Hun er  slank og stram. Desværre blev der ikke noget af den annoncerede 69'er; pigen vil nemlig ikke slikkes. Det er jo lidt af en dræber ,når man er vild med den slags, og når der så også er tale om en nærmest perfekt formet halv fersken med labia minora tittende frem... Damn!

 

Den manglende 69'er trækker selvfølgelig ned,  men hey,  600,- for 30 minutter med superfransk, tungekys og en ung, sød og naboens-datter-semi-lækker pige, så piver jeg ikke hverken højt eller længe... ;-)

 

Jesse

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, jeg skriver højde, drøjde og alder; synes at jeg havde set noget med 170cm og 50 kg, men jeg har åbenbart kigget på flere annoncer end godt er, for det står der jo ikke noget om i annoncen:-)

Alder... det er svært at ramme præcist, men jeg vil mene, at de 18 "passer nogenlunde med virkeligheden"

 

Hun er helt bestemt sød. På de stylede billeder har hun jo masser af make-up på; det havde hun ikke IRL, og hendes hår er ikke glattet, men ellers er den god nok.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun er IKKE på min liste. Hun tilbyder og du betaler for 69 uden at hun har tænkt sig at levere på det ..

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg ved at samme pige har opereret for ca et halvt års tid siden i en kælder på Amager. ;-) Der syntes jeg at oplevelsen og udseende var begge dele tilfredsstillende og en anbefalelse værdig. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...