Hop til indhold
inkognito

Stephanie, Fuengirola (Kan klart anbefales)

Recommended Posts

Har efterhånden kigget med i et års tid og nydt godt af anmeldelserne herinde, men for en gangs skyld befandt jeg mig et sted, hvor jeg Eroguide ikke gav mig det jeg søgte - så derfor måtte jeg selv begive mig ud på det store internet i søgen efter en fræk stund. 

Valget faldt på Stephanie fra Fuengirola og det var bestemt tid og penge værd. Link: http://marbellaescort.callgirlfiles.com/home

Jeg kan dårligt huske hvordan jeg oprindeligt fandt hende, men da jeg først havde set et par billeder, læst teksten og set priserne var jeg helt sikker på at det skulle prøves. Jeg skrev til hende på Whatsapp og fik et ansigtsbillede (mest af nysgerrighed, men også lige for at tjekke at det ikke var en fake) ret hurtigt. Vi aftalte en tid og da jeg ankom fik jeg en mere præcis adresse (det ligger vitterligt lige ved stationen i Fuengirola, så det var meget nemt at finde).

Jeg blev lukket ind af en ret pæn kvinde, hvor alderen (33) nok skal passe. Hun havde kun lidt let lingeri på, hvilket betød at der var et flot kig til hendes virkeligt store bryster. Derudover må jeg tilstå, at hendes ansigt var sødt og at resten af kroppen var vanvittigt veltrænet (på den lækre måde). Jeg bestilte en time til 70 euro, hvilket er helt absurd billigt for en kvinde af den kaliber. 

Vi startede med lidt hyggesnak, men jeg spurgte hurtigt ind til hvad hun kunne lide og hvad der var "inkluderet" i prisen - det viste sig at være næsten alt undtagen anal. Vi kyssede lidt og efter min subjektive vurdering er hun faktisk en god kysser; lidt søgende i starten dernæst lidt mere intenst.

Dernæst tog jeg det resterende tøj af og det samme gjorde hun - wow, nogle lækre bryster der dog var hjulpet godt på vej. Hun tog min efterhånden ret stive pik i munden uden gummi og suttede også her lidt søgende/afventende i starten for dernæst at øge tempoet en anelse. Det var virkeligt lækkert, så jeg besluttede mig lige der for at komme hende i munden (mega var også med i prisen) - havde jo bestilt en time, så der var masser af tid til at komme sig bagefter. Jeg advarede hende om at jeg snart ville komme, så hun var forberedt og afleverede dernæst en kæmpe ladning i hendes mund som hun øjeblikkeligt slugte! Hvem elsker ikke det? 

Desværre, kunne jeg simpelthen ikke mere, så det endte med at vi lå og nussede og kyssede lidt og snakkede lidt. Hun er fra Newcastle, men snakkede med en meget neutral accent, så det var ret let at forstå. Hvad der ikke fremgår tydeligt af anmeldelsen er, at hun er vanvittigt sød og imødekommende (på et helt andet niveau end hvad jeg tidligere har prøvet hos GP'er, både i DK og i udlandet). Så for at være ærlig, så var der intet dårligt at sige om hende - hun var både lækker, sød, nem at lave en aftale med, nem at snakke med, prismæssigt overkommelig og så suttede hun virkelig godt pik. What's not to like?

Næste gang jeg er på de kanter vil jeg i hvert fald give det et forsøg igen - hun virkede som en sød pige der faktisk interesserede sig og rettede sig efter hvordan hendes partner ville behandles i sengen.

Taget den anseelige mængde danskere på solkysten i betragtning, vil jeg mene at der må være nogen der finder dette brugbart. 

Mvh

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...