Hop til indhold
Magico

Rose - en mekanisk blomst

Recommended Posts

En rose er en varm, indslusende blomst, der ofte forfører sin modtager og spreder glæde med sin blotte tilstedeværelse. Men en rose er da også smuk og indbydende for derefter at blotte sine torne for den der holder om den.

Det var den sidste version af en rose, jeg faldt over på vestegnen.

Hun har fået en del ros(e) her, så vidt jeg lige har noteret mig, så nu synes jeg, jeg ville lægge vejen forbi med noget overskydende tid og nogle basører på hånden. Jeg havde egentlig tænkt mig at tage et andet sted hen, men der var ikke nogen, der svarede ved døren, så jeg ringede videre til det nummer, jeg havde skrevet ned som reserve.

Døren blev åbnet af en anden end Rose, selvom det var hende, jeg havde bestilt tid hos. Der var da heller ingen brok over det, og den anden var heller ikke som sådan utiltalende, men nu var det Roses navn, jeg havde noteret mig. Bad mistake.

Rose kom ind i lokalet, og jeg havde egentlig tænkt mig en gang massage og så se, hvad der skete derfra, men det var helt åbenlyst ikke hvad hun havde forventet. Det var åbenbart ikke noget Thai Massage-sted, jeg havde luret på, men et mere udpræget bordel. Hun så nærmest ud som om hun slet ikke vidste, hvad massage var for noget, da jeg spurgte til det.

I det hele taget så hun ud som en, jeg slet ikke kunne snakke med, og her burde mine alarmklokker have ringet højere. De ringede helt klart, men blev overdøvet af, at hun helt klart er smuk. Det kan man ikke komme udenom. Jeg endte med at sige, at jeg havde 500 kroner, for det mener jeg var prisen på en times massage. Hun sagde så 15 minutter cocktal, og med en hurtig beslutning endte jeg bare med at sige ja, så lad os da gøre det - du aner jo ikke noget om massage, kan jeg godt se. Lideren vandt over hjernen. Det var en hård og tæt kamp, men lideren vandt på en klar dommerfejl i sidste øjeblik.

Hun gik ud og kom ind igen ganske hurtigt, hvilket jo sådan set er meget rart. Men herfra gik det hele hen og blev endnu mere mekanisk.

Jeg vil ikke fortælle så meget i detaljer om selve akten, men kan bare sige, at selvom jeg ikke skal ud i at prale omkring mit lem, for det er på sine bedste dage højst middel i størrelsen, så var hun bestemt ikke meget for at tage den hele. Vi havde ellers varmet Det er mange år siden, jeg har prøvet det sidst. Hun har sikkert haft mange kunder dagen igennem og er godt slidt, for det kan altså på ingen måde være min størrelse, der gjorde det.

Også svært for hende, at være tændt over mig, når vi egentlig slet ikke kunne kommunikere, men efter et par stillinger, så røg hun over i doggy og her var hun klar til at få det hele, for nu ville hun jo bare gerne have det overstået. Det gik også fint med det, men det hele føltes bare lidt trykket og tornet. Ikke noget badda-bing.

Så for lige at summere op: Ingen tvivl om, at min kemi med hende var i bund fra start. Jeg plejer at være noget heldigere end det her, kan man sige. Hun er altså som sagt alt alt for mekanisk for mig, men jeg kan 100 % forstå dem, der lader sig forføre af hendes udseende. Smuk med smuk på. Jeg vil ingenlunde skræmme nogen væk, jeg kommer bare ikke selv igen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for anmeldelsen, træls for dig. Jeg har været der og er en af dem, der har anmeldt hende positivt, jeg fik en times massage først og det kan hun altså godt, vedrørende hendes udseende er hun fræk at se på, med en lækker krop. Meeen smuk med smuk på, nej det er ikke helt korrekt, så har man ihvertfald ikke mødt Jintana eller Ju ;-).

Del dette indlæg


Link til indlæg
stener skrev, for 7 timer siden:

Jintana eller Ju

Ju som i Kalasin formoder jeg? hun giver så desværre kun HJ. Hvor holder Jintana til henne?

Del dette indlæg


Link til indlæg

 Det var åbenbart ikke noget Thai Massage-sted, jeg havde luret på, men et mere udpræget bordel.......OMG

Del dette indlæg


Link til indlæg
EUwanker skrev, den 9/10/2016 at 11:45:

 Det var åbenbart ikke noget Thai Massage-sted, jeg havde luret på, men et mere udpræget bordel.......OMG

 

Er der nogle ord, der ikke har hjemme i din verden? Jeg vægter ikke nogen af disse ord negativt. Hvis du selv gør det, så er det dig, der har et dobbeltmoral-problem.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Her er hendes tekst på escort guide.......

27 årig Thailandsk sex-gudinde og Københavnsk legende ROSE er tilbage nu i Brøndby, Københavnsk vestegn.

Jeg tilbyder GFE til SKANDINAVISKE gentlemænd i alle aldre, højder og vægte........og selvfølgelig GRATIS SUPERFRANSK

D75, kramme og slikke lystne bryster, en mis der spinder og som ELSKER at blive slikket, hvepsetalje og læber der indbyder til kys.

Blød Thai massage eller FULL COCKTAIL......alle priser står længere nede

Ring eller skriv til mig for at booke tid alle dage fra 09-24

......Er du ikke sød at fortælle mig hvor henne i teksten du fik det indtryk af at det var et udpræget massage sted du besøgte 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...