Hop til indhold
Donethat

Jessica i Brønderslev

Recommended Posts

Hej,

jeg læser flittigt med og må lige bidrage med Jessica:

http://www.escort-side.dk/new-girl-in-town-for-you?ad-id=7014#&gid=1&pid=1

Det er helt 100 hende. Var blevet lidt horny og skrev til hende i går aftes. Ville egentlig have mødt Anays fra samme sted, men hun svarede ikke hurtigt nok, og så tog det andet hoved kontrol, og det blev til en aftale om en time med 2 times finish for 1000 med Jessica. Ja, blev tiltrukket af prisen. 

Stedet ser forladt ud men fandt efter lidt tlf.-korrespondance frem til hoveddøren og op på 1. sal. Bankede på døren uden der blev lukket op. Ringede, og hun åbnede døren - på den anden side. Gys, jeg havde sgu banket på den forkerte dør et par gange. Glad for der ikke blev åbnet.

Havde bedt hende tage imod iført tøj - evt. en kjole - og lækkert lingerie. Men hun var helt nøgen. Meget petit, en B-skål, tæt trimmet mis og ikke ét overflødigt gram. Tror 48kg passer godt. Tøjet af, musik på i 100+dB, og efter at have stået op lidt og følt hendes ungpigekrop mens flaget røg op, bad hun mig lægge mig på sengen. Der kom hurtigt kondom på, som hun rullede på med munden. Et par minutter senere spurgte hun 'which position', og jeg valgte doggy. Det fortrød jeg ikke. Elsker bare den position med udkig til en dejlig nummi og se pikken glide ind og ud i lange, langsomme bevægelser. Nød at se hende ligge med hovedet presset mod madrassen og kigge skiftevis på hendes ansigtsudtryk og min pik glide ind og ud af hendes stramme ungpigefisse. Efter nogle minutter kom jeg i denne position og nød hvert sekund mens det rykkede i pikken. 

Hun tog kondomet af og gav mig nogle vådservietter. Efter ca 20 minutter på sengen, hvor vi lå og talte om hendes liv i Bulgarien, prøvede hun at få liv i mig igen, og igen fik jeg hurtigt gummi på, og hun arbejdede på at blæse liv i mig. Jeg nød det virkelig. Hun prøvede at ride mig, men vi måtte opgive. I stedet blev det til et godt HJ, som hun gjorde ret godt. Da vi var færdige, var der gået en time, og jeg stod hurtigt på gaden igen. 

Er du til en ung/uskyldig stram og petit ungpigekrop, så kan Jessica godt være dit valg. Det er forholdsvis billigt, men vær opmærksom på, at hun passer ekstremt godt på sig selv. Det betyder 0 økoblow, og du kommer ikke til at slikke fisse den aften - med hende, altså :)

Jeg er ikke fan af stedet. Det er ikke diskret placeret, og vær sikker på, at du banker på den rette dør. 

Og så er det 'uskyldig' sex, der bare fås bedre med en 35+ kvinde fremfor denne uskyldsfe på bare 21 år og 48kg. Nej, jeg kommer nok ikke igen. Men det tæller i øvrigt med, at her er der tale om 100% sikker sex. Det er hurtigt på med hætten, og hun er nærmest overforsigtig i det hun gør. Hun er her et par måneder mere, så held og lykke partners in crime :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...