Hop til indhold

Recommended Posts

Hej..

 

Er i Aalborg fra mandag - onsdag i næste uge... Kan det virkelig passe at udbudet er så ringe deroppe?? Er der ingen slanke piger med store bryster?? Sådan lidt alle Josefine, Trine T eller Annsexy?? ... Syntes ikke rigtigt der dukker andet end "scam" profiler op...

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Token

Slet ikke et dårligt valg at tage en tur på Miss X som PhileasFogg linker til. Hun har en dejlig krop og er rigtig sød og naturlig. Bor superdiskret med gode p-muligheder.

https://annoncelight.dk/showad/179042 Kunne også være et emne. Har aldrig selv besøgt hende, men hun har flere gode anmeldelser herinde. Ikke at forveksle med Tilde fra Bording!!

https://annoncelight.dk/showad/214640 Lille lækker steg som jeg havde fornøjelsen af i sidste uge. Bemærk at hun tager den uden gummi i alle de huller du kan få den i !!

Der er også pigerne i Heimdalsgade, men det er svært med et link. Skifter meget og forskellig kvalitet. Hold udkig på annoncelight og aflæg dem et visit. Hvis ikke pigen er den samme på billedet så vend om igen hvis ikke det svarer til forventningerne.

 http://www.niapigen.dk/ Nia pigen holder til i Støvring og hvis billederne holder er hun værd at bruge de minutter at køre syd på fra Ålborg til Støvring. Har ikke selv besøgt hende men hun ligger højt på min to do liste!!

Og husk jagtsæsonen er lige gået ind, så alle misser må indfanges og "skydes" i alle huller bare man kommer med en anmeldelse her i forummet 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Token

http://side6.dk/resultatside/?q=aalborg Link til Hotte Loren.

Håber ikke du har dyppet vandrotten i nogen endnu, og hvis du har er det bare med at få den rullet op til narrestreger igen! Ovenstående link er til den engel der faldt ned fra himlen til os alle der har Ålborg inde fra rimelig køreafstand. Billederne er sikkert 100% ægte, men hun ser bare 10000 gange bedre ud i virkeligheden. Loren er den sødeste, smukkeste, dejligste, bedårende kvinde der er sat på denne jord. Store ord men ikke desto trods fuldt ud sandheden. Jeg skal med 110% garanti forbi adressen indenfor den nærmeste fremtid, og hvis hun bliver for længe er jeg snart en fattig mand. Du kan søge på Hotte Loren i søgefeltet og se min anmeldelse af denne gudinde.

Mit råd til dig er blot at du skal bruge dine dage i Ålborg til at besøge denne skønhed. Jeg siger bare god fornøjelse. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...