Hop til indhold
look

Bonnie Nørrebro store patter

Recommended Posts

Hej

 

Jeg har i dag været på rov :)

 

Havde egentlig tænkt mig at tage på Daisy Club, men da jeg ikke kunne læse noget om de nye piger, og at hjemmesiden var mangelfuld, gad jeg ikke at tag chancen med 1100 kr.

Jeg blev derfor nærig og tænke jeg tager mig et quick fuck med Isabel på nørrebro for 300 kr,  Men da hun ikke kunne på samtid som mig blev det til en ny ikke anmeldt tøs nemlig: Bonnie

Bonnie har ingen anmeldelser her inde, men kun nogle efterlysninger "jeg tager en for holdet" var  min tanke

https://www.escortguide.dk/P/if-you-like-hard-hot-porn-sex-your-place-is-there-happy-hours-now-29424.html

 

Jeg lander på adressen 5 min senere end aftalt tid, havde dog smset at jeg var forsinket. Hun svare dog ikke tilbage før 10 min efter. det er jo nørrebro så det ikke helt så diskret, at stå og vente midt på en gade, med en cafe længere nede af vejen.

Jeg kommer dog op  i lejligheden og ser at det nok er hende på billederne, selv om hun er lidt buttet på billederne , så er der mere delle i virkeligheden, hun har også flere tattoos på kroppen.

Giver hende  så 400 kr for 15 min, hun smider "badekåben" og sætter sig på sengen og jeg smider da også tøjet. Spørg om jeg ikke skal slikke hende lidt, hun griner lidt og siger "not for 400" det er skam også fair nok, hun tager så et kondom på slappe pik og begynder at sutte den op fra slap, jeg vil kalde det et nogenlunde blow, nu hvor den er stiv ligger hun sig på ryggen, så jeg kan komme op i hende, men hun er ikke særlig smidig eller en akrobat, hun vender sig der efter om til en doggy, og knepper hende så, men kan begynde at lugte en kvalm lugt. Jeg ved ikke om den kom fra hende af men der duftede hvertfald ikke af blomster i den lejlighed. Jeg skynder mig færdig, kommer i kondomet. rejser mig og får stukket en vådserviet i hånden..

 

Tøj på og ud af døren, kommer ikke igen.

Redigeret af look
stavefejl

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...