Hop til indhold
nillerr

hvor at tag hen i tyskland?

Recommended Posts

hei, jeg håber der nogle her inde der kan hjælpe mig :)

vi er 3 unge fyre som gerne vil have en rigtig drenge tur hvor vi kan bade i damer og øl. men ingen af os har nogle ide om hvor at tag hen for at ramme lige det vi leder efter. 
vi har kigget på nogle af de FKK klubber der er men det svært at finde det rigtig :( der er så meget :D
det bedste vil være et hotel hvor man lejer sig ind og kan bo i nogle dage og på det hotel er der så MANGE piger, pool og god mad (og self alkohol) men det syntes vi ikke at kunne finde. 
det vi leder efter er et sted hvor der mange forskellig piger og meget kønne piger (der gør ikke noget prisen er noget dyr ) og et sted hvor vi kan hygge os som rigtig drenge røve og dele øl og nogle piger :D 
håber der nogle der kan hjælpe os med nogle gode ideer. på forhånd tak :D 

Del dette indlæg


Link til indlæg
nillerr skrev, for 4 timer siden:

det bedste vil være et hotel hvor man lejer sig ind og kan bo i nogle dage og på det hotel er der så MANGE piger, pool og god mad (og self alkohol) men det syntes vi ikke at kunne finde. 

Nej, det er nok svært at finde, personligt kender jeg kun Love Toxic - og det er ikke FKK - men den lokale Herford, kan anbefales - og pigerne er heller ikke helt uefne.

Vil anbefale jer at finde en FKK, i f.eks NRW (Ruhr) - og så søge et passende strategisk beliggende hotel i nærheden, så I har mulighed for at besøge 1 - 2 forskellige FKK-klubber + evt. en flattrateklub i nærheden, hvor I kun behøver have pungen fremme en enkelt gang. Men I kan sagtens nøjes med en enkelt større FKK-klub, da der altid er en del piger, der kun kommer 1 - 2 dage om ugen - men som regel er det sjovere og mere inspirerende at besøge forskellige klubber på sådan en tur - og også så man kan sammenligne lidt ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...