Hop til indhold
Alkoholikeren

chang-thai-massage-hvidovre

Recommended Posts

Ja så var det ved den tid hvor mit legeme trængte til en gang seriøs massage, og pålidelige efterretninger havde informeret mig om at Nid eller Nit, der tidligere var i Brøndby nu arbejder på Hvidovre Torv, så kursen sat, og holdt lige uden for døren og hen og ringe på og Nid/Nit åbnede, jeg blev glad over gensynet.

Bestilte en time - fik en fantastisk god massage - Hun kan sit håndværk, myoser forsvandt. og ømme knirkende led blev helt unge igen, tiden holdt pænt, Nid/Nit kender sit værd og i den kvalitet jeg blev masseret med syntes jeg 500 kroner for en time er OK, da der ikke er sex involveret - lever jeg fint med at hun er omkring 40 - og den buttede type, så efter massagen tog jeg til min SB - tog bad og..........(Cencureret af private årsager) men hun er ikke på diverse hjemmesider jeg har mødt hende ved et privat arrangement og vi har arrangeret os...kun 21 år, uden fødselsstriber og maveskind, og ammebryster....uhmmm.

Nid/Nit besøger du hvis du har seriøst behov for massage....

Link https://www.escortguide.dk/P/chang-thai-massage-hvidovre-29247.html

 

Vh

 

Alko

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...