Hop til indhold

Recommended Posts

Teknisk set ser billederne ægte ud, men hvor de er taget er lidt svært at sige, og om pigen på billederne er den pige du vil møde er et helt andet spørgsmål, som jeg ikke kan svare på.

Redigeret af nørden

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har skrevet med hende. Hun skriver hun er real. Kan man tillade sig at spørger om de kan sende et billede for at bekræfte? Eller er det unormalt?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er helt normalt at pigerne skriver at de er real, men det er langt fra nogen garanti for at pigen på billederne er pigen du vil møde.Ofte ser du i annoncer hvor der bruges billeder af Amerikanske eller tyske softcore modeller, at de skriver at de er real eller 100% ægte etc.

Men tag en for holdet og besøg hende. Det koster ikke noget at vende om hvis det viser sig at det ikke er pigen på billederne du møder.

Redigeret af nørden

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej alle. Jeg kan bekræfte at billederne af pigen er ægte. Dog er hun en anelse mere kraftigt bygget end billederne giver udtryk for. Jeg er temmelig presset med arbejdet, så jeg får nok ikke lige skrevet en anmeldelse foreløbigt, men hvis man synes pigen er lækker bør man besøge hende. Det er dog ikke et fantastisk knald.

 

God vind.

Bobo

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...