Hop til indhold

Recommended Posts

I går havde jeg besluttet mig for den helt store tur. Havde ladet op i flere dage og var liderlig helt ud i fingerspidserne.

Havde taget mit kamera med fordi jeg tænder på at tage nogle flotte billeder først som et lille minde. Det skulle dog vise sig at blive sværere end først antaget. Det er de færreste danske piger som tilbyder dette så derfor kiggede jeg lidt mod de udenlandske som plejer at være lidt nemmere at overtale. 

Jeg brugte hele dagen i Kbh. Først forbi Mansion i Rødovre men billederne på deres hjemmeside stemte ikke helt overens med virkeligheden. Har ellers haft mange gode oplevelser der. Fik fat i de russiske piger der altid har et hav af annoncer ofte med næsten samme nummer. Fik tilsendt end adresse på Nørrebro men der blev aldrig åbnet på trods af mange forsøg. 

Lily på Nørrebro har lagt mig lidt på is efter en lille misforståelse desværre.. 

Til sidst fik jeg fat i pigerne i Ørestaden. En af dem er vist anmeldt for nylig. Crystal? Jeg fik lavet en aftale med Lena som kunne opfylde mine ønsker. Dog skulle jeg vente 2 timer. Pokkers.

De to timer blev næsten til 2.5 og jeg løb næsten tør for både lys og tålmodighed. 

Endelig lykkedes det selvom den stakkels pige var helt stresset. Hun gav mig en fantastisk oplevelse. Hun var nærværende og ægte og har en drømmekrop med fine kunstige bryster der er lige tilpas. Langt lyst hår og smukke blå øjne. Efterfølgende havde vi fantastisk sex i 30 min hvor vi var det meste af Europa rundt :)

Jeg skal helt sikkert se hende igen hvis hun kommer til DK igen.

Pige 9/10

Sted 7/10

Sex 8/10

Service 7/10

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er nok individuelt tror jeg. Hun vil ikke have ansigtet med og hun er ikke en porno type synes jeg. Jeg fik forhandlet de billeder jeg ønskede og gav 1000 kr ekstra for det

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...